UA-39839136-1

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

FIGURE TWISTER

Mä olen vähän hurahtanut tähän härveliin. Eli FIGURE TWISTERIIN johonka pääset tutustumaan TÄÄLTÄ
Tuolta löytyy ohjeitakin millai kuuluis treenata!

 FIGURE= SOPHIA LOREN   TWISTER= FRED ASTAIRE
Tuleva minä :)) 

Ekaks tosiaankin kun sain paketin aattelin et mua on huijattu kun on noin littee. Toiseks kun avasin paketin aattelin et mua on huijattu. Tommonen rimpula. Pelkät pikkuset kumminauhat ja sillee..
Tein testin. Ja suivaannuin! En härvelille vaan itelleni koska MÄHÄN OLEN IHAN RAPAKUNNOSSA!!!Sain kuulkaa oikein pinnistellä että kuminauhat nousi olkapään huitteille! Noista kumminauhan rimpuloista onkin mulle vastusta ihan tarpeeks ellei enempääki ;((
 
 


Tässä teille vähän mallia millai sillä sitten kiepun. Korsetti täytyy pitää tiukkana että bikineillä voi kesällä kitkee kukkapenkkiä. Huomatkaa naaman irvistys! Se ei ole kuvausta varten vaan ihan pinnistelen että edes joltain näyttäisi mun ähellys! Ja jos ihmettelette miks mulla on näin paljon vaatteita päällä on se ihan vaan siksi että: FIGURETWISTER  on helposti otettavissa esille kun inspis iskee. Tosin olen pannut merkille että hetken saapi hakea härveliä.. milloin se on teinin sängyn alla.. milloin sillä on pikkupojat treenanneet..
 Ja se 5 minuutin pyörintä / heiluttelu on mulle ihan tarpeeks kerralla!
 



Ekana päivänä olin niin saakelin innokas etten tajunnu seuraavan päivän tuskia! Ensten aamulla kun heräsin aattelin että nyt se Ilmarin peijuuni on iskenyt joka paikkaan! Tovi vierähti enneku hoksasin : LIHAKSET!! Siis mulla on muutamia piileviä LIHAKSIA jossain syvällä hukassa. Alleihin koski ja reisiin koski ja vatsaan koski.. Tripla sikspäkki on tulossa :))

 
  Ja jos mietitään että voinko suositella niin juu! Tän kuvauksen jälkeen potkasin SophiaFredin sänkyn alle ja söin hyvällä mielellä suklaamunan. Ja tänä aamuna otin ekaks parit rullaukset kiusatakseni korsettiani.. ja alleja! Tuos on muuten kivat hierovat nystyt jalkojen alla. Siksi sukat heitän aina pois!

Arvonnan voittajat!! Osoitetta tulemaan että saadaan palkinnot matkaan! Tällä viikolla vielä tulossa kaksikin uutta arvontaa :))

24 kommenttia:

  1. Hih...jopas on härveli...tuollaisen tarvitsisin minäkin...:)
    Osoitetiedot laitoin jo eilen...nopeesti vaan, ettei mene voitto sivu suun...:D

    VastaaPoista
  2. No johan on härveli!
    - meikä alotti kahvakuulilla (4kg) varovasti joulunaikaan...
    sain kaikki hukassa olleet lihakseni Niin kipeiks, että en meinannu päästä portaita käveleen. Aattelin kyllä jatkaa harrastamista, mutta sit löyty toi mun patti ja nyt vaan odotan koska pääsen jatkaan.
    Mutta on tosi hienoa löytää jotain ittestään, mikä on ollu kauan hukassa, reenaa sä ja kommentoit sitä triplasixpäkkiä aika ajoin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä treenaan ja kerron sitten miten sain ostaa 5 numeroa pienemmät pökät! Ehkä siihen tarvitaan jotain muutakin...

      Poista
  3. Hihii, ilme on juuri oikea. Hupaisa laite, johon tulee takuulla himo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sain pinnistellä ettei kuminauhat olis jääny polviin :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Juu! Pakko oli testailla ja saaha vattanahka kokoon .)

      Poista
  5. Toi olis sopiva jemmattava - ja esiin otettava! Ja käytettävä....?
    Nyt mulla on semmonen joka on tehokas, mutta liian hanakala kaivaa mistään esiin ja vituttaa jos se on näkösällä....eli tuppaa jäämään piiloon.....huono homma....

    Pitäiskös....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään just siittä että saa piiloon ja käyttöön yhdellä kumarruksella! Eikä väliä katsooko töllötintä makkarissa vaiko olkkarissa :))
      Pitäisköhän?

      Poista
  6. No ompas hauskan näköinen laite! Ihana kuvasarja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Plikkaa nauratti kun se otti kuvia! Mitä sä äiti ähellät?

      Poista
  7. heehe..kuolisin nauruun tuon härvelin kanssa. Meillä tosin isäntä on käyttäny kuntoutuksessa tuota ja kehui oikeen kovasti. Tekis kuulema meikäläisellekkin hyvää..pyh sanon minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä se oikein vihjas? Kyllä mäkin ensten alkuun ihmettelin kun vaan pyörein ympyrää.. Mutta sitten tajusin tuon korsetin..

      Poista
    2. en minä tiedä..keskivartalolihavuutta kaiketi haaittavissa :D heehe..no ei oo kyllä meidän emännän malli ollu viime aikoina ainakaan kokis pullon kopio :D haha

      Poista
  8. Puuha näyttää hauskalta. Omistan allit ja rapakunnon, joten tarvitsen tuon. Täytyykin heti tutkia vähän lisää. Lämmin kiitos vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on kumma ellei hauikset ala tulla esiin! On sen verran pienet.. ja luulen että se 5 minuuttia sillon tällön pitkin päivää tuntuukin jossain..

      Poista
  9. Ihan liikaa kiertoliikkeitä mun ruholle, mutta muuten näyttää kyllä veikeeltä ja kiinnostavalta.

    VastaaPoista
  10. Kaikkia ne keksii:) Ihana havainnollistava kuvasarja! Mukavaa päivänjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvasarja ei ihan oikein ole malliesimerkki mutta täyttä ähinää :))

      Poista
  11. Saisikohan tuolla taiottua kadonneen vyötärön esille ja samalla helpotusta selkävaivoihin? Kiinnostava vekotin eikä pahan hintainenkaan. Kuntopyörän polkeminen tympii, joten tuo voisi olla kivaa vaihtelua.:)

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)