UA-39839136-1

perjantai 1. maaliskuuta 2013

BUZZATTAVAT MÖLLERIN PIKKUKALAT

Aivan mahtaavaa päästä osalliseksi testailemaan  MÖLLERIN OMEGA-3 PIKKUKALAT
pikkukaloja :))

Buzzadorina toimiminen on mukavaa hommaa aina silloin kun tulee valituksi mielenkiintoiseen kamppanjaan. Kerron mielelläni lisää Buzzamisen iloista jos innostuit! Tai tietty innostuit!

Tää kalanmaksaöljy (hyi miltä kuullosti) olis ihan hyvä popsia meidänkin mukeloitten , ainakin ton 7 vuotiaan , kun hän on huono muutenkin syömään ja rauta-arvot alhaiset.
Paketti tuli päiväpostin mukana ja innoissani sitä sitten mukuloille tyrkyttämään.

 

Avasin paketin.. repimällä kun en muka osannut fiksusti avata. Sieltä paljastui 2 pakettia Möllerin HEDELMÄN makuisia pikkukaloja. Ensi reaktio oli:: Näin vähänkö näitä on paketissa! Ja meillä 5 mukulaa! 2 per/päivä! No kestää nää hetken..millai siinä ajassa mitään vaikutuksia kerkee huomaamaan?


Toimin annostelijana testipojilleni ja kun otin ekan pois liuskasta.. Hyi mitä limalilluja! Hassun tuntusia sormenpäihin. Fiksu kun olen aattelin sitten että näähän menee HELPOSTI alas.. nyt tsekkailin paketin kylkeä enkä löytänyt mistään kuinka vanhalle näitä saa antaa? No edelleen kun olen fiksu lähdin sompailemaan MÖLLERIN nettisivustoon  :: usein kysyttyä-osioon. Sieltä löytyi ettei suositella alle 3 vuotiaille. Mutta onko se nielemisongelman tähden? Pitää ottaa selvää!


Meillä ainakin tuntu menevän hyvin alas ja jatkuva vinkuna oli siittä : KOSKA SAA OTTAA UUDEN?? Eli raati tykästy makuun ja koostumukseenkin :) HYVÄ! HYVÄ! Tälläi talven jälkeen on jotenkin kaikki kesän aikana haalitut energiavarastot huvennu ja kovasti toivon että saisin vauhtia muksuin yleiseen virkeystasoon
.

Näin PIKKUKALOISTA kerrotaan virallisesti :)

Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.

Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.

Mahtavaa ettei ole väri , makeutus tai säilöntäaineita. Niitä meen kullan nuput saa muutenkin liikaa elämänsä aikana.
 

 

JA HEI! Nää tuli vasta juur ja millai on käyny??? Se 7 v on salaa käynyt napsimassa pikkukaloja!! Kun ne on NIIN HYVIÄ!!! Laitan siis lukkojen taa :))  Liekkö tuosta nyt vielä mitään ikävää seurannut? Maksimissaan laksatiivisia oloja :)))) Toisin sanoen: Voin suositella ja niin meidän Tommikin!

14 kommenttia:

  1. joo siis se on kaiketi sen allergia jutskan takia, koska kalaallergisillehan näitä ei voi syöttää..en minä tiedä..pikkasen harmittaa jos mein pikkanen ei voikkaan syödä vaikka niistä kovasti tykkää. 8 vee nyt syö vaikka kakkaa jos se on kivasti tarjolla :P heehe..ilmeisesti ovat kivan näkösiä kun hyvin maistuu isommalle!

    VastaaPoista
  2. hei mie selvitin mie selvitin. sitä ei suositella alle kolmevuotiaille sen takia että alle kolme veellä voipi olla nielemisongelmia eli heille paremmin kävis nestemäiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salapoliisikin vielä :)) Möllerillä on hyvät nettisivut! Mukavaa viikonloppua teille!!

      Poista
  3. Toi buzzaaminen on kyllä kivaa...ainaski jos saa jotain kokeiluun :)
    -meikä on ollu mukana varmaan kolmatta vuotta ja kerran pääsin kokeileen Nutri-jotain laihdutus ruokaa ( mistä ne tiesi mun paino-ongelman ;))
    eikä sit muuta...
    - ei silti... meillä kun ei ole enää tota nuarisoo kotona, eli mä sit vaan isännän kans kokeilisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos niillä on satelliitti yhteys teille :)). Ja meille! Aneemista väkeä :) Aurinkoista viikonloppua sulle!!

      Poista
    2. Täälä on kyllä leijunu "outoja" valoilmiöitä :D

      Poista
  4. Meidänkin poika 7vee. tykästyi noihin niin, että söis varmaan kuin karkkia vaan;) Aurinkoisia keväpäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei tarvi muistuttaa päivän kala-annoksesta :). Pikkupojat pitää kyllä huolen ettei unohdu!

      Poista
  5. Täytyykin hommata nuita meidän poikaselle :)
    Itse olen myös pari vuotta buzzanut. Nyt pääsin taas (kolmannen kerran!) hammastahnakampanjaan mukaan. Välillä kyllä mietityttää, että onko ne nähnyt mun hampaat, ja onko niissä "buzzador-tyyppien" mielestä jotain vikaa, kun aina lähtettävät meille nuita hammastahnapaketteja! ;) Mutta pääasia, että edes jotain pääsee testailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuu kohdalle aika harvoin! Mulle olis kanssa kelvannut hammastahna testi! Tuubit pakkaa kuivumaan :)) Sellasia klimppejä pää täynnä :))

      Poista
  6. Tulipa mieleen se kalanmaksaöljy, mitä minä ja veljeni jouduimme syömään ruokalusikassa maitotilkan keskellä, yäk. Ei ollu silloin puolivuosisataa sitten maustettuja. Flunssaan saatiin miestä väkevämpää ruokalusikalla ja korvakipuun äiti puhalsi tupakin savua! Mutta onneksi kehitys kehittyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks kehittyy :)). Mullakin joku hämärä muistikuva pakoon juoksusta :))

      Poista
  7. Kohta munkin blogissa kala-aihesta juttua, sitä ennen ilmoitin arvonnan voittajat. Käyhän kurkkaamassa täältä! :)

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)