UA-39839136-1

torstai 24. tammikuuta 2013

TULE BUZZADORIKSI!!!!

ELI siis 
Olen mukana testailemassa milloin mitäkin tuotteita Buzzarorina.Jokin firma..eli mulla on ollut testissä FITNES myslejä . ja AIRWICK tuoksutuotteita..
Saat kotiisi testattavat tuotteet ja yleensä mukana on ystäville/tuttaville/työtovereille lahjoitettavia tuotteita ja niitä sitten makustelet ja kokeilet ja laitat (velvoite) buzziin menemään testimielipiteitäsi!!
Buzzador hakee nyt uusia ihania bloggaajia joukkoonsa. Toivon sinun liittyvän kauttani niin saan siinä itekki pari pistettä :)))
KERRON MIELELLÄNI LISÄÄ!

Buzzador mainostaa itseään näin::

  Moni yritys on kiinnostunut toteuttamaan kampanjoita kanssamme vuonna 2013.
Erityisesti blogaajat ovat erittäin suosittu kohderyhmä.
Mitä enemmän meillä on kohderyhmään kuuluvia Buzzador-blogaajia, sitä enemmän voimme toteuttaa hauskoja kampanjoita eri tuotteille. Tämä siis lisää kaikkien Buzzadorien mahdollisuuksia päästä mukaan uusiin kampanjoihin!
ELI TÄSSÄ LINKKI KOPIOITAVAKSI JOS OLET YHTÄÄNKÄÄN KIINNOSTUNUT!!!!!
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Bikke

VOIT MYÖS lähettää sähköpostiviestin "Finland Bikke" osoitteeseen "register@buzzador.com" tai lähettää tekstiviestin "Finland Bikke" numeroon +4560991000. Ystäväsi saa välittömästi paluuviestissä kirjautumistietonsa. Kirjautuessaan sisään ensimmäisen kerran tulee hänen viimeistellä käyttäjäprofiilinsa. Tekstiviestin lähetys maksaa normaalin tekstiviestihinnan Tanskaan. Lisätietoja hinnoista saat operaattoriltasi.
HUOM! Ystäväsi pitää tallentaa bloginsa osoite profiiliinsa. Tämä tarkistetaan manuaalisesti jokaisen rekisteröityneen kohdalla. 
JA NYT KAIKKI YHES KOOS HAKEMAAN MEIDÄN ILOISEEN BUZZADOR JOUKKOOMME!!! SAADAAN SITTEN YHESSÄ VERTAILLA MIELTYMYKSIÄMME TÄÄLLÄ BLOGISTANIASSA!!!!


Ja sitten asiasta viidenteen
Rakastan UUNIJUSSIA! Se on yleensä ternimaidosta tehtyä uunijuustoa..
Maitojauheen kyljessä oli siihen ohje ja tietty sitä vesi kielellä piti kokeilla

Ei vedä vertoja oikeelle tuhdille äitilehmän maidolle!
Tulipa testattua.  


                                                MUISTA OSALLISTUA ARVONTAAN!!!

7 kommenttia:

 1. Mitäs tuolla sitten on nuita testattavia tuotteita? Siis onko jotkut firmat myös mukana tässä hommassa? Mä oon niin aamukuumesilmissäni, etten jaksa alkaa vielä sen suuremmin tutustumaan. Ei hullumpi ajatus silti... Huomasitkos muuten, että pakurikääpä on äänestetty vuoden terveystuotteeksi? Et sitä turhaan mussuttele!

  VastaaPoista
 2. Siel on millon mitäkin..Dove tuotteita testasi juur joku porukka..Tykkään ihan kivasti kun saa antaa mielipiteensä REHELLISEN! Juu pakuri on nyt suuressa huudossa!! Kohta taitaa metsistä loppua kun kaikki sitä haluaa :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin nyt oikein tuota pohtia. Ja kyllä me sulle pakuria hommataan jos uhkaa loppua kesken!!!

   Poista
 3. Mä joskus akanaan lähdin mukaan, muttaa en saanut ensimmäistäkään tuotetta testattavaksi - vai toinen toisensa perään tuli tarjouksia ostaa jotain edullisesti ja kokeilla niin!!
  Ilmeisesti yhden hengen talouksilla ei ole painoarvoe tuossa systeemissä, vaikka meitä yksinasuvia alkaa olla kolmasosa koko valtakunnasta. Että se mun buzzadoroinnista, kiitin ja kumarsin ja poistuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ole vielä paljoon saanut ILMAISIA juttuja.Tälläi kotona kun on niin posti esittää aika suurta kohokohtaa päivässä.. Olis kiva jos joka viikko tippuis jokin ..miksei ne anna testattavaksi vaikka valkoista hömppää :))
   Saattaa olla ettei yhden ihmisen mielipide paljon paina suuressa organisaatiossa....
   Kevät aurinkoa sulle!!!!

   Poista
 4. Oi, uunijussia <3 Saiskin jostain viel ternimaitoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NII*N saiskin..kun ei näy lehmiäkkään!!! Sen satsin saatoin kyllä syödä ihan yksinäni..tää kesti 3 päivää ja loput meni öölle

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)