UA-39839136-1

lauantai 19. tammikuuta 2013

TUHERSIN

Ihan tosissani siis tuhersin! Mua on jo kauan kauan jurppinu puun värinen , jos se edes on väri , kerros sänky! Ja nyt sitten se salama iski! Tuumasta toimeen sillä sekunnilla! Onneks on maalitehdas lähellä! Uulan sävytettyä kalustemaalia kipin kapin hakemaan ja sitten sutimaan! Hätäisen ihmisen supermaali. Parin tunnin (1h15min) päästä maalasin sängyn toiseen kertaan.Joskus jossakin vaiheessa merellinen teema on täytynyt heittää paneliseinäänkin. Ihan kaamee!


Mitä ne on ne pohjatyöt? Saati valmistelut? Kun mä alan hommiin niin siinä ei tarvita hiomisia eikä muita kommervenkkejä!  Turhaa aikaa kuluu semmoseen ...Parit tarrat nypein sudin edestä ja jonkun tarran pohjia jäi maalin alle kun ei heti irronnu. Seinästä sinitarrat sentään pyörittelin pois :)
Järkevää olisi tietenkin ollut sirrellä esim: mattoa... tahi lelulaatikoita pikkasen kauemmaks.. KOSKA kammetessani itteäni yläsänkyyn tönäsin maalipurkin kumoon sillä seurauksella että se 7vuotias meni suihkuun lelujen kera!


Niin ja KUKA käskee maalata iltamyöhään jonkun pikkasen energialampulla varustetun tuikun valossa? Daa?? Pakko oli hakea taskulamppu että edes jotain näki! Seuraamukset paljastuivat seuraavana päivänä aamun valjetessa..


No ei nyt ihan tarkkaa katselua kestä tämän pedin pääty... Mutta olen tyytyväisempi kuin ennen ja harmaan sävynkin valkkasin tietenkin MINÄ ihan nappiin... Seinäkin näyttää paremmalta. Siniset  vetelin ensin valkoisella kerran ja sitten käytin vaalean harmaalla maalaamiseen lapsityövoimaa :)


22 kommenttia:

 1. sata kertaa parempi kun edellinen malli. siis mie just puhuin muistaakseen siinä telkkaritaso postauksessa että tollanen pyökki/koivu sävyt on jotain NIIIIIN yheksänkytlukuu*yökkönen*joko oot osallitunu miun arvontaan ;)

  VastaaPoista
 2. Todella onnistunut tuhertaminen. Näyttää nimittäin huone paljon valoisammalta ja pirteämmältä :)
  Mukavaa pakkaspäivää sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. Pieni pintaremontti kannattaa aina! Kiva tuli:)

  VastaaPoista
 4. Juupa juu parempi huomattavasti kuin mäntyisenä.. :)

  VastaaPoista
 5. Ai sinäkin hätänen :)
  Taas tuli todistettua että,kyllä maalilla vaan saa muutosta aikaan!

  VastaaPoista
 6. Hihi parhaat tulokset saavutetaan just tolla ihanalla'äkki heti tällä sekunnilla' toiminnslla :) sängystä tuli toooosi ihana ja tosiaan, mikä kaunis seinäkin siellä taustalla

  VastaaPoista
 7. Onpa tullut upeaa jälkeä.
  Minäkin aloitin muuten haasteet blogissani. Käy kurkkaamassa

  VastaaPoista
 8. Mullon sama tekniikka. Pois alta risut ja männynkävyt,kun inspiraatio iskee!
  Hyvä tuosta tuli, hyvä sinä.

  VastaaPoista
 9. Hieno tuli!! Käytän ihan samaa metodia "idea tuli-heti toimeen". Mikä hiominen? Mikä ympäristön suojaaminen?

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva tuli sängystä! Eihän sitä ny kerkiä mitään hiomaan.. ihan turhaa ajanhukkaa! :)

  VastaaPoista
 11. Hieno tuli - kyllä sopii tuohon tapettiin. Ja mitä pienistä valuvioista - niitähän tulis käytössä kuitenkin kaiken maaliman nirhamia ja semmosia;)

  VastaaPoista
 12. Uskomaton maalin parantava voima...Siihen täälläkin uskotaan. Parina päivänä olen puurtanut vanahan Lundia-hyllykön kanssa ja jo alakaa näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 13. Sulle olisi puuhaa :) 11 hirveän vaikeaa kysymystä blogissani :)

  VastaaPoista
 14. Jahas, jokohan mäkin saisin inspiksen sutia sen poikain kerrossängyn. Näyttää kyllä nii-in paljon paremmalta uudessa kuosissa. =)

  VastaaPoista
 15. No oletpa puuhaillut!!! Mahtava muutos...valkoinen maali RULES! Minä olen myös päätynyt viime aikoina ohittamaan pohjatyöosuutta... ihan hyvin maalit ovat tähän mennessä pysyneet:)
  Hymyt ja halit♥

  VastaaPoista
 16. Voi hitsi, taijat olla miulle sukua:))) en ole ikänä tehny mitää pohjustuksia, maalia vaan pintaan vaikka pullasudilla jos ei pensseliä ole käsillä.
  Lopputulos kaikista kommelluksistasi huolimatta on kaunis.

  VastaaPoista
 17. Hieno lopputulos <3 Kävin iltsarin sivuilla, näin sut siellä ja laitoin kommenttiakin :) Hyvä Bikke <3 Todella tärkeästä aiheesta kirjoita hienosti!! Tsemppiä ;)!!

  VastaaPoista
 18. Julkkis ! <3
  Juttu oli hyvä,kiitos rohkeudestasi tämän asian kanssa.

  VastaaPoista
 19. Päivän parhaat naurut, kiitos ! oon samanlainen suhari, eli kun päätetään niin sit tapahtuu kans...

  VastaaPoista
 20. Minulla on sama vamma. Kun inspis iskee niin se on sillä siunaamalla päästävä toteuttamaan, vaikka keskellä yötä. Eikä siinä ehdi sitten mitään suojauksia ja muita ajatella. Onneksi Uula on myrkytöntä ja lähtee pesussa. Ise sain kerran lapsena tervaa päälleni katolta, sen irtihinkkaamisessa tarvittiin hiekkapaperia ja hiukset piti leikata :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)