UA-39839136-1

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

BEYOND SIMPLE 9 KOIRANRUOKAHERKKUA TARJOLLA :)

Moikka!

Aina ei viitsi vatvoa syntyjä syviä jotenka tänään päivän otsikoihin kuuluu meiän lemmikit! Sekarotuinen koiruus nimeltään Pyry ja nuo yksi-vuotiaat kisut :Kerttu ja Kaarina.
Pääsin mukaan Hopottajien Purinan Beyond Simply 9 koiranruokakampanjaan.
Testattavaksi tuli  Lammasta(18,5 %), täysjyväohraa  (18 %), kuivattua kanaproteiinia, kauraryynejä, riisiä , siipikarjanrasvaa, uutetta, kuivattua lammasproteiinia (2 %), kivennäisiä, kuivattua pinaattia (0,5 %). sisältävä pussillinen ilmeisen herkullista koiranruokaa :)  Purinan sivuille pääset paremmin tutustumaan TÄSTÄ www.purina-beyond.fi

Meiän Pyry on tullut meille löytöeläinkodista.Olemme ihan tavallinen lapsiperhe joka tahtoi koiran. Hakusessa oli PIENI , kiltti ja muutenkin helppohoitoinen koiruus. Pyry oli noin 1,5 vuotias ja olimme hänelle jo 4 koti. Löytiksessä Pyry vaikutti juurikin meiän koiruudelta. Iloinen ja tuli luo. Rotuina hällä Berniä ja rotikkaa.


Totuushan paljastui vasta jälkeenpäin. Koira puri meiän kädet verille. Mukulat oli mustelmilla. Nimestä sillä ei ollu mitään tietoa . Säikky,hullu koira. Pallit lähti ja niin lähti Pyrykin aina tilaisuuden tullen. Kävi nyysimässä talipalloja ja ihraklimppejä. Ompa hää ainoa joka on Mustalla maijalla kotiinkin tuotu. Pikkasen soittelin ettei me tällästä koiraa haluta mutta mutta...rahat olis jäänyt sinne ja koirakin palautettu ja kun kerran jo rahaa tohon oli uhrattu niin taisto jatkui. TÄNÄPÄIVÄNÄ tuo jotain 45 kiloa painava tunkee meiän kanssa saunaan , nukkuu soffalla jalkojen päällä tajuamatta että puutiainen iskee emännän tahi jonkun muun jalkoihin :) Syö salaa apinanraivoja jos niitä vaan johonkin sattuu jäämään. Istuu ja odottaa että kisut syövät ensin ja sitten on Pyryn vuoro herkutella... On se vaan niin lutunen!!
No niin takaisin koiranruokaan.
Pyry syö paljon kotiruokaa. Kurkku on herkkua! Varsinaisesti minkään yhden kuivaruoan orjia emme ole. Pyryn vatsa tuntuu kestävän...
Olin innoissani tästä kovinkin laadukkaasta tuoteesta. Innoissani luin tuoteselosteita:
– Korkealaatuinen lammas: Laadukkaan proteiinin lähde. Auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja tukee luonnollista vastustuskykyä.
– Rasvat: Tärkeä energian ja välttämättömien rasvahappojen lähde.
– Täysjyväohra ja muut hiilihydraatit: Vapauttavat tasaisesti energiaa, ja auttavat koiraa jaksamaan liikkeellä pidempään. Kuidut tukevat ruoansulatusta.
– Kuivattu pinaatti: Viimeistelee maukkaan 100 % koiran täysravinnon
ja ajattelin koiruutemmekin olevan innoissaan...
Sattumalta pussi jäi keittiön pöydälle ja siihenhän oli sitten jo Kaarina ehtinyt tehdä reiän ja tyytyväisenä naposteli papanoita.  Hää oli sitten tuoksutellut ja haistanut herkun.


Tein kaikenlaisia makutestejä...
Laitoin vanhaa ruokaa uuden ruan viereen.. KUINKA TAITAVASTI suurellakin kuonolla saa napsittua ne paremmat palat?? On piiloteltu kahta jopa kolmea eri papanaa ja näyttää kuulkaa siltä että että juurikin Beyond Simply 9 on se makoisin herkku löydettäväksi.


Tietysti haluan ruokkia koiraani mahdollisella parhaalla tavalla. Niin ettei tulisi turhaa kakkaa ja koirakin voisi hyvin. No kakkaa on tullut huomattavasti vähemmän,ei ole havaittavissa kyynärien kuivumista ja turkki..no sehän kiiltää.. Koiruus on ehkä hieman energisempi mikä on ihan hyvä juttu! Seurakoirahan tuo on! Kamu jonka kanssa lenitellään ja salaa peuhataan sisällä kun kukaan ei näe :))
Harjoiteltiin ruoan vaihtoa 5 päivää ja hyvin meni.
 Beyond Simple9 saat ihan tavallisista päivittäisruoka kaupoista ja ainakin prismassa olen nähnyt. 10kgn pussi oli alle 40€.

Makuina löytyy korkealaatuinen kana, lammas tai lohi
Meillä siis lammas testissä.
> Purinan asiantuntijoiden kehittämä
> EI LISÄTTYÄ VEHNÄÄ
> EI LISÄTTYJÄ KEINOTEKOISIA väri-, maku- tai säilöntäaineita.

Ostaisinko tuotetta vielä tämän testauksen jälkeen? No kyllä! Katsonhan itsekkin  mitä syön niin miksi en pitäisi lammikistänikin hyvää huolta? Olenhan hänen luottoihmisensä. Ihminen joka vaalii ja rakastaa ihan niinkuin meiän koko perhe!!


Me ollaan onnellisia että niskurikiskuri PYRY meille tuli!
#purina #beyondsimply9 #hopottajat

10 kommenttia:

 1. Ihana Pyry, oman tiensä kulkija mutta kuitenkin niin hellyttävä ja teistä tykkäävä. :) Ja tuskin olisikaan noita ongelmiaollutkaan jos ekat omistajat olisivat viitsineet kouluttaa,koira tarvii rajat ja nuo rodut vielä päälle. Hyvä postaus!! Meillä kummasti kanssa löydetään paremmat herkut vaikka kuinka piilottelen, mutta olen antanut periksi, saa meidän Lady syödä vain parasta :)Herkuttelevat terkut täältä meiltä toivoo kultainennoutaja ja muut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei kyllä enää annettaisi pois! Niin näihin kiintyy vaikka joskus vähän ottaa pattiin kun se on juur tuossa jaloissa mutta kun se haluaa läheisyyttä! Rodut on kyllä haastavat! Terkkuja koiruuksille!

   Poista
 2. On ne vaan uskomattoman taitavia lajittelijoita, parhaat palat katoaa aina ensin : )
  Kaikista huvittavin oli aikoinaan Minttu koira joka hotkaisi pullaan piilotetun tapletin humps vaan ja kohta sylkäisi suustaan tapletin... uskomaton taito!!
  Ihana että koiruus on saanut hyvän kodin ja te rakkaan perheenjäsenen. Rapsut joka karvakuonolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten totta mitenkä iso kita osaa erotella juurikin ne herkkupalat :) Saati lääkeet!! Mä rapsutan näitä kaikkia!!

   Poista
 3. Onneksi ette halunneet isoa koiraa jos Pyry on pieni :) Onneksi pääsi hyvään kotiin herkkujen äärelle. Olen aina ajatellut, että koirat syövät mitä vain, mutta näköjään nekin osaavat nirsoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei juu!! Oliskohan se mun suuruudenhulluuden kohdalla ollut jokin mammutti? :) Kyllähän meiän koiruus tuntuu välillä syövän ihan mitä vaan mutta koska se on fiksu niinkuin emäntänsäkkin? niin parempaa voi aina ootella :)

   Poista
 4. Tuota ruokaa pitää kokeilla, jospa meidänkin koiruus siitä tykkäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOs satut kokeilemaan niin tuuppas kertomaan mitä koiruus tykkäs!!

   Poista
 5. Moi Bikke, ostin herkkävatsaiselle isovillalleni tuota kanaversiota ja normaalisti nirso kaveri söi herkkua suurella halulla. Joten kaunis kiitos vinkistä. Samalla toivotan ihanaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläiset kommentit saavat mut hyvälle tuulelle! Että joku on napannut kopin :) ... Toivottavasti koirasi vatsa kestää eikä tule mitään... niin ja tietty että pitää ruoastaan niin sehän on ykkösjuttu! Rakastammehan lemmikeitämme <3

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)