UA-39839136-1

tiistai 24. helmikuuta 2015

MINÄ & JDL & PROJEKTI

Mikä pitää mielen virkeänä ja samalla kuihduttaa? No ne on nää hempskatin visiot kun tuppaa mieleen. Ensinnäkin ideat tulee silloin kun ei tarvis. Eli juur ennenkuin nukahtaa..ei pysty kirjottamaan ylös. Silloin kun istut vessassa Aku Ankan kanssa  etkä taaskaan lähe kirjottamaan. Sitten pahimmassa tapauksessa muistat hämärästi et mulla oli joku juttu.... Ja se luomisen tuska. Pakko saada tehtyä silloin kun ideat pakottaa aivonystyröitä ja sormenpäitä!
Kirstulan Vanha puoti joka kuuluu mun lemppari putiikeihin myy tätä JEANNE d ARC LIVINGin maalauskirjaa.


Kirjassa on paljon pikkuvinkkejä ja ohjeita maalaisromanttisten maalausideoiden tekoon. Olen maalaillut kaappeja , matkalaukkuja ja viinipullon säilytyslaatikoita näillä maaleilla. Ihastunut maalin mattaan , vintage tyyppiseen pintaan. Maali on helposti työstettävää ja tarpeeksi nopeaan kuivuvaa.
Valikoimiin kuuluu myöskin vaha....
Ite en tuota vahaa ole vielä tohtinut käyttää. Aristelen sitä hieman. Mulla on sellainen erittäin vaikea työstettävä mielikuva kaikista vahoista.
Olen selaillut tätä kirjaa.. en nyt ihan viitti sanoa missä kaikkialla mutta olen siis juu selaillut ja ihastellut kauniita kuvia. 
Ei sitä turhaan sanota että yksi kuva puhuu enemmänkuin tuhat sanaa..Olen saanut visioita.. JUU niitä visioita joita pitäis heti päästä toteuttamaan mutta kun ei ole tarvikkeita!! Ja vaikka oliskin niin ei raaski vielä tähän käyttää koska voi tulla jokin parempi ja sitten ei ole just tota matkalaukkua kun sen kerran jo tuhosin!

Eli tämä on se mun projekti josta palaan myöhemmin kertomaan kuinka kävi :) Tsiisus kun voi olla naisella vaikeeta. Saisikin olla edes yhen päivän mies. Ajatella yhtä asiaa kerrallaan eikä livetä siitä yhdestä ainoasta ajatuksestaan millekkään sivuraiteelle!


 JA HEI!! Jollei tästä pinosta JDL magasiineja visioita löydy NIIN MISTÄ?15 kommenttia:

 1. Mun tarttis kans päästä kokeileen tuota maalia, kun vaan olis joku projekti... Maalit polttelee pöydällä, kelpaa näitä purkkeja pitää esillä kun ovat niin söpöjä. :) Ja todellakin, jos ei noista lehdistä inspiraatiota löydy niin ei sit mistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sulla oikeesti ole MITÄÄN?? Teet niin kauniita tuunauksia että!!

   Poista
 2. Olen pari taulunkehystä sutinut tuolla maalilla ja seuraavaksi aion käyttää sitä yhden suuren kaapin valkaisemiseen, mutta se saa odottaa lämpimämpiä kelejä, että pinnan voi hioa ulkona. En malttaisi odottaa, mutta mies ei päästä mua valtaamaan autotalliaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme ukkeloita! Itse joudun suuren suurennuslasin alle kun alan jutella edes meneväni autotallille päin!! Kats kun hän on järjestelmällinen ja minä ..harvoin :))

   Poista
 3. Mulla kans projekteja riittäisi :)
  Täytyy mennä tuonne Tampesteriin katsastaan, josko sieltä löytyisi noita maaleja.
  Ihanalta kirjalta tuo näytää!
  Tsemppiä kaikkiin projekteihin ja muutenkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirstulasta ainakin saat tilattua :) Eikö olekkin ihanaa kun on paljon projekteja!! Sitten on huono kun ne ei enää mahdu sisälle......

   Poista
 4. Kirjoja ja kuvia tarttee paitsi inspiroimaan, myös ihan ohjenuoraksi. Tuli ostettu jotain Bloomin ekokookosmaalia. Vaikkei o maalauskohdettakaan sille :))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kats! Tuollaisesta en ole kuullutkaan! Olen tyytyväinen näihin JDL maaleihin eikä ole pahan hintaisiakaan :)) Hyvä se on varastossa maalia olla kun ei koskaan tiedä mihin törmää.. On sitten valmiina kun visiot iskee!

   Poista
 5. Yhden kukkapöydän jdl:n maalilla sutineena voin sanoa että ihania maaleja ovat.. ja nyt vielä tuommoinen kirjakin..a p u a !!

  Mutta oli mulla asiaakin, olis unikkouutisia sulle blogissani.. :)

  VastaaPoista
 6. Sulla alkaa olemaan komia kokoelma jdl:n lehtiä. Mulla ei ihan vielä noin suurta kokoelmaa ole, mutta hyvää vauhtia olen tulossa perässä!! :)

  Mistähän mää saisin tilattua sellaisen maalausopuksen? Sille olis täsä meidänkin talossa tarvetta enemmän ja vähemmän!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on aika ajattomia lehtiä. Aina löytää jotakin uutta... Tuolta Kirstulasta ainakin saa tilattua tuota kirjaa.. Ihanaa että se on suomeksi!

   Poista
 7. Aivan mahtava blogi! Ihania juttuja sulla täälä.. :) Itselläni on myös aikamoinen kokoelma kyseisiä lehtiä.. Jos vain kiinnostaa vastavierailu niin tule kurkkaammaan omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa jäädä =)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)