UA-39839136-1

maanantai 27. lokakuuta 2014

ESKIMO & DR. OETKER Leivonta terapia

LEIPOMINEN! 
TERAPIAA! 
VYÖTÄRÖN HOITOA!
YSTÄVIEN HEMMOTTELUA!
LAATUAIKAA LASTEN KERA!

Muksuin kanssa on ihan kiva leivoskella. Kina tulee vaan siitä kuka saa syödä taikinaa.. Nuolla leivonta kulhot ja kauhat..
(teen niin salaa)

 

Tehtiin samaisesta AppelsiiniTiikerikakun ohjeesta muffinseita sekä pikkuisempi kuivakakku.Ilman appelsiinia. Olikin kuulkaas aika hassu..nostalginen tilanne huomata Dr. Oetkerin perusohjeen olevan sama kuin olen 27 vuotta sitten ottanut kotoa muutettuani mukaani! Hyvät asiat eivät muutu!


Olen oppinut läksyni. Muffinsi vuoka on hyvä olla olemassa..Tai ainakin Eskimon kartonkinen Italian leivosvuoka..Muffinseille voi käydä näin.
SAHARAN AUTIOMAA!!

Pikkasen jouduin käyttämään piilossa olevaa naisen loogista ajattelukykyä.. Eskimon kartonkin kakkuvuoka..PITÄÄKÖ TÄÄ VOIDELLA???? Aikas sileä sisäpuolelta.. Päätin tehä sen sitten sillai hutasten.Voitelun siis..
Mulle tuli sellainen : Olenko AMERIKKALAINEN jolle pitää kaikki kirjoittaa ylös?DR. Oetkerin leivonta namit käy ihan sitten karamellin korvikkeena :) Jos koko pussin sisältöä ei tule käytettyä yhdellä kerralla niin kuivumisen vuoksi on parei syödä loput pois!
NAM!! Me syötiin kilpaa! JA kylläpäs olikin mehukas pikkuinen kuivakakku! Muksut meinas et meen pitäis vallan tehdä tuon kokoisia!Ja hei! Aikas hyvin se irtosi kartonkisesta kakkuvuuasta huitaisten voideltunakin! ESKIMOLLA on muuten oma verkkokauppa!  Kuinka näppärää jos et pääse kauppaan noutamaan kakkuvuokia! Sieltä löytyy myöskin halkaisijaltaan 14cm olevia kakkupapereita! Mietin vaan joulukoristeluita...kakkupaperista tehtyjä "viiri" nauhoja.. on katos hopeisena sekä kultaisena.. ja ne kinkkupussit!! Meillä ainakin joudutaan joka joulu hakemaan kaupasta pelkästään paistopussia kun joku on unohtanut..


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. JA kuule :) Olikin :)) Kuorrutetta jää aina vähän yli muttei mene roskiin :)

      Poista
  2. Kätevä tuollainen kartonkinen kakkuvuoka. Kakun voi viedä lahjaks vuokineen päivineen. Enpä ollut moisesta kuullutkaan.

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)