UA-39839136-1

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

ESTRELLAN KICKERS

Silloin ennen vanhaan kun MINÄ olin lapsi..saatiin jaffaa kerran kuussa ja punasia omenoita jouluna. Entäs sipsejä sitten? No varmaan vain ja ainoastaan SYNTTÄREILLÄ. Ajat ovat muuttuneet. 
Valikoima laajentunut.
Nyt lähes joka viikonloppu herkutellaan. Saimme herkkulähetyksen yhteistyössä ESTRELLAN kanssa. Yhtä juhlaa oli havaittavissa poikien keskuudessa. HETKEN. Sitten alkoi kina kuka saa valita mitä ekaks maistetaan.
Sopivasti oli tulossa synttärit (niinku 35 vuotta sitten ;) kun minä sipsejä sain..)
 

 Tarjoiluun valitsi päivänsankari kaksi :KICKERS NACHO CHEESE sekä ESTRELLA CHEESE SNACKS. Dipiksi AMERICAN sekä CHEESE&ONION


 Eikä me vieraita helpolla päästetty. Nykyään on muotia antaa kaiken maailman lahjuksia VIERAILLE. Synttäreihin menee kuitenkin aina jonkun verran paljon rahaa jotenka me ei olla lähdetty lahjonta linjalle. MUTTA me järjestettiin TESTI ÄÄNESTYS. Voin kuulkaas sanoa että se olikin lasten , 8-9 vuotiaiden mielestä huisin upeeta päästä VAIKUTTAMAAN. 10 poikaa, 1 tyttö. Lähes kaikki dippas molempia sipsejä kumpaankin soossiin sekä rohkeimmat Petri Nyykoordin erittäin tuliseen salaatinkastikkeeseen ;)))


 Lopputulos oli MURSKAAVA! KICKERS NACHOT sekä AMERICAN DIPPI olivat ylivoimainen parivaljakko näillä synttäreillä!

 Mitäs tässä tapahtuu? Joku on päättänyt lähteä ulos ja ottaa matkaevästä!!
Ilman lupaa....

7 kommenttia:

 1. Noi on kyllä järkyttävän hyviä herkkuja, etenkin dipin kanssa. Onneksi Suomesta ei saa Estrellan maapähkinärinkuloita, ne on meikäläisen tuho. Nautin aina kun käyn Ruotsin puolella... Voisi olla kroppa tyystin tästäkin vielä paisuneempi, jos niitä vielä saisi. Noita pystyn jotenkin vastustamaan. Paitsi jos aloitan, sitten se on menoa.

  Tähtien tuiketta toivottaa Tiia

  VastaaPoista
 2. Onneksi pääsin yli sipseistä! Suklaassa on riesaa kylliksi!
  Mekin saimme Jaffaa lapsena, mutta 2 pientä pulloa neljään pekkaan ja jaettiin viivottimen avulla:)

  VastaaPoista
 3. Meillä sai lapsena limsaa vain juhannuksena ja ehkä heinäpellolla. Sipsejä meillä ei ollut koskaan. Isäni oli aika tiukka. Ajat muuttuu! Sipseihin tulee himo, kun ekan sipsin nappaa. Sitten on vaan pakko syödä niitä niinkauan kuin niitä on jäljellä. Kiva olisi kyllä päästä maistelemaan kaikki uutuuksia =)

  VastaaPoista
 4. Kiva että noi kickers sipsit tuli takas kauppoihin.Muistan nuorena syöneeni tosin nachoja en oo maistanu
  Kivan paketin ootte saaneet

  VastaaPoista
 5. Noita pitää kyl nyt sit kokeilla.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)