UA-39839136-1

keskiviikko 27. elokuuta 2014

AMMATTIMIES / NAINEN?

Joskus tontilla on epämääräisiä puita. Ne kasvaa vuodesta toiseen väärässä paikassa eikä kukaan viitti tehä asian hyväks mitään. Ja kaikista hulluinta on jos omalta kylältä vielä löytyy alan ammattilainenkin.
 Ongelmapuiden kaataja JUHANI LÄÄTI
 


 Siis niin näppärää touhua!Ei nokka kauaa tuhissu kun mänty oli palikoina maassa. Ja sitten vielä kantokin jyrsitty vekka. Taas saa kukkaset rehottaa ilman ikävää varjostusta. Tai siis rikkaruohot :).


 Ennen tätä episodia olin aatellu et äkkiäkös tuosta mäkin yhen pikkupuun kaadan! 


 Ei tartte olla ennustaja eukko kertoakseen ettei tosta mitään tullu!! Mekkokin oli kokoajan väärässä paikassa ja millai tommosesta härvelistä edes kiinnikkään pitää? Aurinkokin paisto silmiin.

8 kommenttia:

 1. Ammattimies on eri mies! :) Oman kylän poikiakin vielä, jes.

  VastaaPoista
 2. Ja niin ergonominen asentokin sulla, selkäs tuossa reväytät :)

  VastaaPoista
 3. Hyvänen aika nainen!! Ei mekko päällä tehdä moottorisahahommia!! ;)

  VastaaPoista
 4. Tuttu tunne "kyllähän minakin sen tosta hoidan, ei sihen miestä tarvita". Aina ei kuitenka mee ihan niin ku strömssöös :)

  VastaaPoista
 5. Siis ne on kyllä oikeesti niin kurkoja noi puunkaatajat.

  Meilläkin kasvoi tontilla kaikenlaista isoa (ja lahoa) koivua sun muuta ja meikäläinen huolestuneena katseli, että mihinkähän väliin aikoo ne kaataa, kun sattumoisin oli piha täynnä jääkiekkomaalia sun muuta tarpeellista, mutta kun kysyin, että mitä alan siirtelemään pois tieltä, niin vastasi vaan, että ei tartte siirtää mitään, mutta yks pieni oksa voi tosta sun pensaasta mennä poikki.

  Ja jumankekka, kun ne puut kaatui niin jämptisti just kaiken väliin niin, ettei tosiaan menny kuin se yks pikku oksa jo ennestään rähjästä pensaasta.

  Ammattitaito kunniaan ja etenkin tommonen mitä ei itse hallitse :)

  VastaaPoista
 6. Nyt on pätevän näköistä touhua! Molemmat ;)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)