UA-39839136-1

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

MITÄ PLIKKA DUUNAA??

Joskus olis vaan parei olla tekemäti mitään!
Mulla oli taas kerran silmistäni aivojen takaosioon mennyt kuva lopputuloksesta.  Mulla oli huone , siellä seinä , siinä tapetti ja kaapissa tapetointi vermeet. Tai ainakin osa.
Tässä kun noita huoneiden asukkeja on vaihdeltu sain melkein oman askartelu huoneen. Siellä vaan oli vääränlainen tapetti. Ukkokulta sanoi itsensä tapetoinnista irti. Kaikkea muuta hää on kyllä tehny ihan vimmatusti. No mäpäs toiminnan naisena sain päähäni yks vapaapäivä et heitän  sen tapetin seinään. Ihan tosta vaan. 
Mittailin sopivan pituset pätkät.
 Kehittelin näpsäkän tytön luotilangan. Sulakkeesta. Ja ompelulangasta. Koska ei siihen hätään muuta löytynyt. Nuppineulalla kiinnitin vanhaan tapettiin.. Siis tosi näpsää...Eka vuota meni tosi kivasti seinään. Seuraavankin kohdistin ihan just prikulleen. Onkipoijaalle käsi ja puskalle oksa. MUTTA sitten se menikin niin pahasti kieroon että nykyään ihanaisen tapettini päällä on hyllyt. Hyllyissä vaatteet ja laatikot. JA niiden päälle tullee vielä verhokkin!! Siis ei tartte ihan ominpäin alkaa elämänsä ensimmäistä tapettia tesmaileen seinään pikkukiukus!
Lopputuloksen näätte sitten kun tuota kyseistä seinää koristaa se verho!!

Ilmarista sen verran että voit kävästä tuolla Iltasanomien blogissani :))

8 kommenttia:

 1. Ei kannata ekaksi tapetoitikerraksi ottee ainakaan tuollaista kohdistettavaa tapettia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei juu kannattais :) Mutta minkäs teet kun on niin hätäinen ja kaikkitietävä :))

   Poista
 2. Kiukuspäitten tulee välillä koitettua enemmän ku mihin taidot riittäis... :)

  VastaaPoista
 3. Kuukauven oon oottannu sinun kirjotustasi. Ihana murre ja ihana voimakas nainen! Voimia ja Siunausta Liisa Nurmeksesta!

  VastaaPoista
 4. Ei yhteiskunta nyt niin toimi, että me kaikki täällä vaan tapetoitaisiin seiniä.... "vitsi, vitsi"!
  Mutta meilläkin oli kuvio tapeetti juu ja varmaan kävit ehkä tsekkaamassakin meidän tapetointi puuhastelua. Mies pistettiin tapetoimaan, mutta tämä emäntä toimi neuvonantajana vieressä. Siis minä joka en ole koskaan aikaisemmin tapetoinut ja mies joka on kerran tapetoinut yksi väristä tapeettia. Mutta hyvin se onnas ja seintä on ihan ok! Lopputulokseen siis tyytyväinen! :) Odottellemme täällä näkevämme sen verhon sitten aikanaan. p.s. onkos kynttelikköä testailtu?

  VastaaPoista
 5. No mutta peukutus silti yrittämisestä!! :) Tapetointi ei oo sitä helpointa hommaa, siinä on hyvä olla kaksi mukana. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos illan parhaista nauruista, mää oikein hörötin täällä kun luin kertomustas, ihan kuin mä oisin ollu siellä turaamassa kun kukaan ei koskaan auta.. =) En malta odottaa lopputulosta kuinka se on pelastettu! ;) Ihana oot kyllä! <3

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)