UA-39839136-1

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

ANNIVAL INTERIOR & alekoodi

Moikkis
Vaikka mulla onkin tiukka talous .. oli pakko tehä pientä tilausta ANNIVAL INTERIORIIN :) Uusi sisustus/parempi mieli ja kauniimpi koti! 
Aivan ihania lasten vaatteita on saapunut verkkokauppaan! Voi kumpa olisinkin jo mummi :) Tyyliä niinkuin ennen vanhaan!


Bloomingville ei petä nytkään. Juuttimatot esimerkiksi ovat aivan ihastuttavat :) Tämänkin maton voisi laittaa vessan oven eteen!  Jos edes jossain saisi olla suurperheen äitikin rauhassa :))))
JA GREENGATE!! Miksi se sarja onkin niin mieluisa?Lattekuppeja tulee tilattua joka mallistosta :)
Tuon sammal/kynttilä idean imin heti!! Ja eikös kaikissa sisustusohjelmissa aina teroita sitä että osta aina pariton määrä :) Siksi tilasinkin 3 punaista tähti lattea!
 

MAILEGin nisset ja possut ovat ihastuttavia mutta uskokaa tai älkää:: En omista ainuttakaan NISSEÄ!! Jotenkin olen nyt vaan ollut nuuka tai jotain :)
 
JA hei! Nyt voin tarjota teille 60€ ostoksille postikulut 3,90€ koodilla DW3BPJNU , voimassa 9.11 asti.
Tehdään kaunis joulu!

5 kommenttia:

  1. Voi voi, mitä ihanuuksia :) Nuo GG:t on niin ihania ja mullakaan ei ole vielä yhtään Nisseä, oliskohan nyt ensimmäisen aika ;)
    Mukavaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
  2. Nisset! :) Ajattelin raaskia ostaa tänä vuonna ekan Nissen itselleni.

    VastaaPoista
  3. Sinähän se nyt heti innostuit postaamaan, hih! Mäpä kuule juuri tuolla toisessa blogissa kirjoittelin, että melkein ostin ensimmäisen Nisseni viime viikolla. Sain sitten psyykattua tarpeeni pois ja täällä ollaan edelleen ilman Nissea. Hemmetin kalliita, muuten meillä olisi tupa piukassa noita oletettavasti!

    VastaaPoista
  4. Vaikka meillä on GG kippoja ja Nissejäkin liuta, tekisi vaan mieli laittaa lisää tilaukseen....Ihanaa joulufiliksen nostatusta!
    -k-

    VastaaPoista
  5. Täällä kans eräs joka tykkää niin NIsseistä(eikä omista yhtään, paitsi sellainen halpisversio;D) ja GG:stä, niitä on muutama kippo:) Ovat kyllä niin ihania!

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)