UA-39839136-1

perjantai 18. lokakuuta 2013

PÖLLÖ LAUKKUJA!!Kyllähän se niin on ettei naisella ole koskaan liikaa laukkuja,shoppereita , kenkiä , koruja ,rasvaputeleita...
Ensiapua tähän ikuiseen ongelmaan tarjoaa MODELIFE !!
Heillä onkin joka naiselle sopiva motto: "Yksi uusi laukku on aina parempi kuin kymmenen vanhaa". Jos johonkin niin tuohon minäkin yhdyn! Kävin siis sompailemassa verkkokaupassa JA TAIVAS kun mä HALUUN NIIIIIN MONTA kivaa juttua!! Suosikikseni nousi SANTORO LONDON . Se on siis tuo anime tyttö! Tää koskettaa siltäkin pohjalta että vanhin tyttäreni on niin anime maailmassa ollut koko pienen (25v) elämänsä ja opiskeleekin näitä animointeja.
 Modelife tuo Santoron LAUKUT ja LOMPAKOT Lontoosta ensimmäisenä Suomen markkinoille. Jokainen ihanainen Santoro onkin aito lisenssillä valmistettu..
Vaikka olenkin jo näin vanha kuin olenkin niin UNIIKKI haluan olla!! Ei ihan joka naapurilla ole näin upeata kassia jonka sisällä on upeampi iipädi kotelo ,keijukainen lompakon päällä ja vielä meikitkin omassa toilettilaukussaan :)) Joka pikku?tytön unelma setti :))
Tässä pieni kuvasetti mun suosikeista::
LSB Canvas käsilaukku
Fasfion Skull&Rose Oil laukku
Gorjuss On Top of the World olkalaukku
Gorjuss Toadstools viikonloppulaukku
Mirabelle Butterfly lompakko
If Only kukkaro
Gorjuss Ipad kotelo
 JA muuten.. kantsii käydä tykkäämässä MODELIFEN FACEBOOKKI  sivuja niin pysyt muotiuutuuksien mukana :)  Täs verkkokaupassa onkin ihan huippu edulliset toimituskulut. JA nyt mulla on vielä huippu etuna tarjota teille 5€ alennus 50€ tilauksesta! Käytä tilauksessasi  koodia MODELIFE1.......Mutta koska itekkin olen vähän pöllöä pöllömpi niin tottakai kaapista pitää löytyä pöllöäkin,,siis ihan veskan muodossa
LYDC Black Owl Bag
LYCD Valkoinen Pöllö lompakko
Black New Owl Messenger
5 kommenttia:

 1. ihania etenki pääkallo laukku

  VastaaPoista
 2. Ihan pöllöä tavaraa :D
  Mulla on vähän sellainen hytinä, että miniällä olis tuolla pääkallo/ruusukuviolla joku toinen malli....entistä minää houkuttelis kovastikin, mutta nyt on niin rankka putsauskausi menossa, että en edes ajattele :)
  En mä kyllä tällä päällä pal ajattelemaan kykenenkään...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Bikke vinkistä! Löysin pöllöfanille hyvät joululahjat. Tilaus lähti.:)

  VastaaPoista
 4. tuo pöllölompakko on on kyllä ihana!! (ja kelepais tuo ruusupääkallo laukkukin:))

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)