UA-39839136-1

lauantai 16. helmikuuta 2013

SIIVOTAAN

Niinhän se launtai kuluukin!
Eilen kuumeinen vanhaintanssi päivä. Perjantain vastainen yö meni ihan ketuille. Kampauksen ja meikin teko jäi mun niskoille! Ihan kaameita painajaisia näin. Onneks oli kynnet jo muutenkin lohjennu nii ei tarvinnu niitä stressissä pureskella! Hyvin oli tanssit menny. Paitsi mekon lyhennykset ,jotka ei ollukka tarpeeks runsaat, oli jääny kinttuin alle ja kiharat oli latistunu ,suorastaan hävinneet , päivän aikana.
No lauantai päivä on menny siivotessa ja ihan harmittaa kun viimiset CIF Orchidea tuoksut on käytetty :(( Tykästyin tuoksuun! Voin siis suositella.
Uutta ostelemaan kun kylämaisemiin taas ens viikolla menee. Tiä vaiks olis jokin vastustamaton tuoksu tullu lattianluutaukseen! Eiku imppailemaan hyllyjen väliin.
Puhdasta viikonloppua :))

Niin ja mä olen NIIN ILOINEN ystävänpäivä kommenteista!! IHANIA KOTIMAISIA MUIJIA!!! Loov juu!!

7 kommenttia:

  1. Kiitos kun kävit osallistumassa arvontaani Mirrinminttua ja kissanhäntiä blogissa, huomenna sitten arvotaan:)
    Meilläkin oli eilen vanhojen tanssit tyttärellä ja kuulosti aika tutulta tuo vuodatuksesi,, minulla onneksi työkaveri lyhensi vähän mekon helmoja, joten niitä ei tarvinnut varoa - tytön kaveri kompastui tanssissa omiinsa ja se harmitti kyllä häntä kovasti, vaikka luulen, ettei sitä monikaan huomannut -en nimittäin minäkään.
    Siivoaminen ei ole lempipuuhaani, mutta on ihanaa nauttia sen tuomasta puhtaasta kodista!
    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei tänä aamuna ollut yhtäkään lasta viidestä kotona :) Mukavaa olla hetki siistissä kodissa! Kaamea määrä rahaa paloi tansseihin! Mutta oli niitä herkkää katsella.

      Poista
  2. Ai teilläkin oli vanhojen tanssit - huoh, ihanaa!!!<3
    Tulin onnittelemaan voittosi johdosta Valkoisen talon arvonnassa. Oli niin ihana palkinto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OU NOU! Kiva vinkkaus :) Kyllä noista tansseista pientä stressiä oli :) Pojilla on NIIN paljon helpompaa paitsi että tytöt olivat niiiin kauniita!

      Poista
  3. Sullakin on nyt se tauti, joka mulla oli kolme viikkoa sitten. Ei jaksa kuin nukkua nukkumisen jälkeen ja kuume sahaa edestakaisin. Pikaista paranemista ja lepoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pikkupoijaat molemmat nyt lähes 40 asteen kuumeessa! Ja hiihtoloma alkoi :))

      Poista
  4. Oi voi.. kuka tulis siivoamaan meille!!!! Teillä sairastellaan. voi ei! Koittakaahan parantua <3

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)