UA-39839136-1

perjantai 30. lokakuuta 2015

PELLAVA ON PÄIVÄN HITTI....HYVÄNTEKEVÄISYYDESSÄKIN




Moikkis!

Mä tuossa mietein mitenkä saisin oltua etten "ylistäisi" liikaa... Jos olisin pidättyväinen? Minä? Sammakkokuningatar :)... Tai jos vaan puhuisin palturia? Loputon suo... Jos vaan sanon niinkuin tunnen ja olen hyväksi havainnut..
Nyt teitä ihan kaameesti , näin halloweeninkin , jännittää mitä ihmettä täältä tulee...
keräykseeni!! Eikö olekkin ihan huippua?
Päädyin tilaamaan tuon kyseisen mekon ja mukaan eksyi paita ja leggarit (bambua 95%/5%spandex)


Olen ollut haltioissani ja tietty vähän pettynytkin... 
Pettynyt siihen että koko L oli ihan nappi valinta :)
Jouduin hieman pohtimaan sitä perusaasiaa jotta kuinka monta päivää voi kulkea samalla asukokonaisuudella? Olisko 2 päivää? Onko 4 jo liikaa? Mitäs sitten kun on jo kuudes päivä meneillään?


  Koska olen ovela nainen keksin kyllä silmänlume pelastuksen! Vaihdoin hihattoman 100% pellavaisen mekkoni alle VALKOISEN paidan! Ja taas sain mennä viuhtomaan... 

Friends Forever- pellavamekko " Mira" , design by virpi . Valmistettu Suomessa , Korppoossa 
Materiaali 100% pehmennetty pellava. 
esipesty, joten kutistumista ei tarvitse pelätä. 
olka-helma mitta koossa M 115 cm 
rintatasku, jossa niitit
sivuissa taskut



Paketissa oli muiden lisäksi niinmun VALKOINEN PELLAVAHUIVI
Muhkea , pehmeä ja lämmin...



Omasta mielestäni tämänkin asukokonaisuuden imagoon sopii nuin nakutettu nuo VERNADA-korut joita niitäkin saa My Country Home putiikista..
Omia suosikkejani on tuo Kiitollinen sarja 

 Puhuttelevat sanat


Kuvat paljastavat! Tuossa rannekorun alla näkyypi 2 niistä yhdeksästä reiästä joista yritettiin varjoainekanyyli saada suoneen.. Eipä onnistunut...

Olen siis tykästynyt pellavaiseen mekkooni ja siihen idealogiaan jota se minulle edustaa... Ja kuulkaas  loppuun kiitokset VIRPILLE. Syvä kumarrus ja shampanjalasien kilistys! Satku nyt ainakin tuli kerättyä! Kiitos siitä kuuluu teille jotka tuon  mekko/10€/kampanjan esim: facesta bongasitte.
Pikkuinen loppukevennys....


Vielä ehdit siis tilata ja tietty AINAHN voit tilata My Country Homen verkkokaupasta.. Miramekkoa ja Rains sadetakkeja ja Vernadan koruja ja mitäs kaikkea siellä olikaan!
LOOV JUU OOL!!!

torstai 29. lokakuuta 2015

MITÄ NÄKYY SOFFALTA KÄSIN

 Moikkis

No tietty telkkari! Tuo tämänpäivän epäjumala. Samaa ohjelmaa syytää viikkotolkulla ja monelta kanavalta. On se hyvä että tallentavat dikarit tuli keksittyä. Eihän niitä nykyään tarvita kun ohjelmaopas jo kertoo että kokkiohjelmien suosikkisi tulee viikolla about 5 kertaa ja pienet pintaremontitkin on uudelleen tehty kolmen vuoden ajan :)
Siispä asiaan..
Napsein muutaman kuvan aikani kuluksi soffalla istuen. Näette nyt mitä minä näen.











 Siinä. Puolet olkkarista.

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

TUOKSUT HÄMÄRTÄVÄT AJATTELUTAVAN

Moikkis
Nyt 26.10-1.11 vietetään tuoksutonta viikkoa. Oletko koskaan miettinyt kuinka voimakkaita muistoja saati tunteita tuoksuihin liittyy? Kun ajan pihaan syksyn tuivertamassa ilmassa saatan aistia ruusujeni tuoksun niiden ruskeiden törien päässä. Parkeeraan pihaan eikä koira olekkaan tarhassaan.. Haistan silti sen ilopissan tuoksun :) jonka koira päästää JOKA kerta kotiin tultuamme :)  Astun rappuselle , avaan oven ja tuoksuttelen MIKÄ tuoksujen ja hajujen pöllähdys paiskautuukaan vasten kasvojani! Ihan selvästi havaitsen jonkun käyneen vessassa ja suihkineen väkevän vaniljaista ilmanraikastetta! Joku muu on paistanut jauhelihaa ehkä liian kauan! Joku kolmas on pessyt pyykkiä bio luvililla ja extra määrällä huuhteluainetta! Mahtavaa. Perheen nuoriso on päättänyt ilahduttaa äitiä sytyttämällä  KYMMENEN eri tuoksuista kynttilää..ja katsos.. meillä on partavetteen ja hajuveteen tippuneita vieraita!  Tunnen kuinka hajujen sekamelska alkaa jyhmiä otsani etulohkoa... Näin ei olisi tapahtunut nuoruudessani. Ilmeisesti sitä herkistyy vanhetessaan..  Hyväksi tarkoitettu tuoksu voi aiheuttaa toiselle pahoinvointia, päänsärkyä tai muita oireita.  Jokaisella kodilla on oma tuoksunsa. On juurikin noita bioluvil koteja , huuhteluaineen luvattuja asumuksia... Jopa 40% meistä kärsii jonkin asteisesta "tuoksuallergiasta".  Mutta mitenkä voisimme ottaa toisemme huomioon paremmin? Tarkoittaako se sitä että KAIKKI tuoksut olisi jätettävä pannaan? Ymmärrän hyvin työpaikkoja joissa ihmisiä virtaa sisään ja ulos. Jos jokaisella olisi hajuste "ongelma" lienisi buranalla suurikin menekki.
Kiusin (?) hyvää ystävääni usein uhkaillen suihkivani hänen autonsa täyteen hajuvettä mikäli hän on minulle ilkeä! Toisin sanoen käyttäytyy järkeni äänenä :)  En kuitenkaan tekisi niin koska en halua hänelle ääretötä päänsärkyä... Kunhan uhkailen... Haastoin itseni tuoksuttomaan viikkoon karsimalla hajusteita. Tai siis eihän se ole mikään ongelma koska meillä tuoksuu omasta mielestäni juuri sopivasti vähän. Luonnontuoksuja :)
Kodin pesuaineissa on vaittavana tuoksuttomiakin tuotteita. Esim KIILLON AIRI sarjassa ei ole hajusteita eikä väriaineita..Biohajoavuuskin on erinomaista luokkaa ja tietty puhdistustuloskin :)  Tosin ikkunoihin jää aina niitä rantuja..Mutta se onkin taas pesijän (eli minun) vika :))


Muista siis AIRI


Myönnän kyllä että toisinaan haluan suihkia raikkaan tuoksuita yleispuhdistus ainetta ihan vaan tuoksun lumeeksi.. Vaikka koti ei näyttäisikään "siivotulta" on siellä siivouksen tuoksu :) Huijarimestari :)
Kosmetiikassakin on valinnanvaraa. Vaikkakin Tuoksuyliherkkyys ei ole sama asia kuin hajusteallergia, joka tarkoittaa iholla ilmenevää kosketusallergiaa kosmetiikan hajusteille  , leijuvat käsivoiteiden ja kropparasvojen tuoksut kodin ilmapiirissä. L300 jonka kaikki tuotteet ovat 100% tuoksuttomia ja Elivo , hypotuoksun mestari , ovat tällä hetkellä omia lemppareitani. 


Tuoksuvat tuotteet eivät ole parempia saati tehokkaampia kuin tuoksuttomat tahi miedot kosmetiikkatuotteet. Ja mitä tulee AXEen.. Niin huhhuh.. Siinä oiva esimerkki pikkasen pistävistä hajuista..

Haastankin nyt kaikki mukaan TUOKSUTON VIIKKO 26.10-1.11 kampanjaan.

Huomioi tuoksuyliherkät – ilmoita yhteisönne maksutta mukaan kampanjan tukijaksi

maanantai 19. lokakuuta 2015

OLEN HÄMMENTYNYT

Moikkis

Tovi sitten sain yhteydenoton itse ILONA PIETILÄISELTÄ.. Hän oli bongannut minun Roosa nauha keräykseni ja saanut kuningatar idean! Ilonan kustantamo DOCENDO lähti innolla Ilonan kera  mukaan keräykseeni lahjoittamalla Ilonan uutuus kirjoja TALVEN HOPEISET HIUTALEET , jotka sain myydä eteenpäin omantunnon mukaan ja saadut varat lahjoittaisin edelleen heidän nimissään tuonne Roosa nauha keräykseeni.



 Kaikki kirjat menivätkin suitsait sukkelaan jotenka.. Miten nyt saisin kuvattua tähän sen tunnelman , sen olotilan jonka tämä prosessi minussa sai aikaan. Sitä kun kuvittelee olevansa ihan pikkuriikkinen hitunen maailmankaikkeudessa ja varsinkin täällä piskuisessa Kauvatsassa... Ja sitten sinut "huomataan" tuolla maailmalla... Olen juuri tulouttanut kirjarahat 260€ tuonne keräys-sivulleni
Silloin kun laitoin tuon oman keräykseni 3000e tavoitteella en oikeastaan uskonut sen tulevan ajanpuitteissa täyteen.. Kuvittelin sellaista 1000-1200€ olevan kohtuullista saavuttaa.. Kävin ja käyn edelleenkin stalkkaamassa päivittäin että mitenkä tuo keräys sujuu... JA SUJUUHAN SE!! Nyt on kasassa 3810€ HUISIA!!! Itkisin jos no ok..itkenhän mä :) KIITOS IHAN JOKA IIKALLE! Olette KULTAAKIN KALLIIMPIA!

Mutta palatakseni tuohon Ilonan kirjaan

Kirjan kannen herkkä kuva on JOEL JYRINKIn kädenjälkeä. Joelilla on upeita kortteja ja kalentereita. Niitä pääset katsomaan täältä!

 Kuvia ideoineen..sisälle ja pihalle.. 


 Olen ihan mahdoton jouluhörhö. Sanan varsinaisessa merkityksessä. Vaihdan verhot ja matot.. Kukkaruukkujakin :) Kaikkea sisustuskamaa tursoaa jokapuolelta. JA he jotka ovat meillä jo käyneet.. EIVÄT halua osallistua mahdollisiin muuttoihin :) Miksiköhän?

Muutaman idean nappailen tästäkin kirjasta! 


 Joulu on ihmisen parasta aikaa! Paketoinkin itselleni kymmenen pakettia :)


Kirjan pääset tilaaman DOCENDOLTA
Samalla muutamalla klikkailulla löydät muitakin ihania kirjoja...

Ihanaa joulun odotusaikaa sinulle ystäväni 
ja 
SANATON SUURI KIITOS ILONALLE JA DOCENDOLLE 

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

ROOSANAUHA TUPLAJYNSSÄRI


 Moikkis!
Lokakuu on vahvasti syksymäinen. Lehdet ruskistuvat ja kellastuvat kunnes tippuvat puista. Lokakuu on myöskin Roosa nauha kampanjan nimikko kuukausi. Silloin koko Suomi osallistuu rintasyövän vastaiseen kampanjaan.. keräämme rahaa esim: syövän tutkimisen rahoittamiseen  sekä syöpään sairastuneiden tukemiseen... Itsekkin sitä sairastavana olen erittäin kiitollinen niille kotimaisille firmoille jotka ovat lähteneet tukemaan kampanjaa. Yksi sellaisista on Sinituote. Sinituote on mukana jo kuudetta vuotta erilaisilla kodin siivous tuotteilla joiden myyntihinnasta lahjoitetaan tietty summa Syöpäsäätiön Roosa nauha kampanjaan. 
Sain kunnian testailla Hopottajien kampanjassa : Jynssärisetiä johon kuuluu ihanan roosan sävyiset Sini tuplajynssäri sekä Sini jynssäri. Kylpyhuoneen tehokas putsaus setti.


 Settiä voi ostaa hyvinvarustelluista päivittäistavara kaupoista ja tuotteen myyntihinnasta (n:31€) lahjoitetaan 1€ keräykseen.



 Tuplajynssärillä peset kaikkia vesipesua kestäviä pintoja ja eritoten saunanlauteiden aluset. Pitkän nivelletyn teleskooppivarren (71-118cm) ansiosta työ käy joutuisasti ilman isompia kumarteluita eikä lika pääse karkuun.
Varren pituus on helposti säädettävissä.
 Setin mukana tulevaa vartta voit käyttää muihinkin Sinituotteen siivousvälineisiin. Esimerkiksi Roosa nauha teräväkuivaimeen 
Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä.

Käyttö- ja hoito-ohje
  • Liitä Tuplajynssäri SINI-välinevarteen
  • Kostuta pestävä alue, kuuraa ja huuhtele lopuksi puhdas pinta vedellä
  • Kuivaa SINI-lattiakuivaimella
  • Huuhtele harja käytön jälkeen puhtaalla vedellä ja jätä kuivumaan ilmavasti.




 Itse kävin harjailemassa terassin laudoitusta talvikuntoon. Uritettu terassilauta putsaantui näppärästi.


Sain myöskin talon seinästä kesän aikana kertyneet hämähäkin seitit jynssättyä pois :) Tuplajynssäri oli juuri oikein mitoitettu seinän rimotukseen. Sain yhdellä vedolla riman molemmat puolet putsattua. Todellinen monen paikan tehoharja siis.


 Jynssäri sen sijaan on oiva väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Pihalla kun olin , löysin monia kohteita jotka vaativat pesua ennen talviteloille laittamista. Esim puinen penkki oli kovinkin "sammaloitunut" sateisen kesän jäljiltä. 
Iskee sellainen "jynssäys" himo kun alkaa pesemään ja homma lunaa. Sitä etsii seuraavaa kohdetta harjalleen, vähän niinkuiin maalatessa etsii uutta pintaa joka vaatii valkoista maalia...




 Molemmat tuotteet ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Veikkaan että joidenkin lasteni pukinkontista saattaa tälläinen setti löytyäkkin :) Shhh.. Ei kerrota sitä heille :)

Sinituote on suomalainen perheyritys joka nykyisellä mallillaan on toiminut vuodesta 1988.. Sinituotteen historia alkaa jo 1940 luvulta.. Kohta -50 luvulla keksittiin Sinipiika moppi. Se sellainen sienimoppi jonka , anteeksi nyt vaan kamalasti , heitimme juuri mummon navetanvintiltä kaatopaikalle. Ei muuten mutta oli kovin ruostunut.. 
Yritykselle tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus, laatu, ekologisuus ja hyvä ergonomia.
Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ja siihen en pane yhtään vastaan! Siivouksen pitää olla niin hauskaa kuin se vaan voikin ja itse kun suorastaan rakastan roosa väritystä niin... :)
Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Meidän perheessä Sinituotteen siivousvälineet nauttivat suurta arvostusta ja samaa olen yrittänyt siirtää lapsillenikin!
Arvostan suuresti kotimaisuutta ja olen myyty Sinituotteiden käyttömukavuuteen :)
Roosa väritys on lähellä sydäntäni ja meiltä löytyykin vessaharjaa , kuivaustelinettä ja tiskiharjaa. Tuplajynssäriä sekä teräkuivaajaa.. Lapseni niitä kovin himoitsevat mutta olen ilkeä äiti enkä niistä luovu :) Vielä kun saisi roosaa ikkunanpesuhärpäkettäkin niin johan olisi täydellinen arsenaali :)

 Kampanja tuotteista löytyy  esim: vaihtopää tiskiharja ja yllätys yllätys: muistikirjaksi taipunut tiskiliina!





 Muistuttaisin tässä vielä omasta keräyksestäni Roosa nauha kampanjassa jonne pääset tästä. Hurjasti kiitoksia jo osallistuneille! Lämmittää mieltäni suuresti <3

 Kiitos Sinituotteelle ja muille kamppiksessa munana oleville! Teette elämästäni valoisemman!



tiistai 13. lokakuuta 2015

KÄSINTEHTYÄ DAMMENBERG SUKLAATA

Moikkis!
Meillähän on se oma bloggariporukka jonka kanssa on kierrelty ympäriämpäri Tamperetta. Tällä kertaa saimme kunnian tutustua herkullisiin suklaisiin. Me Valkoisen Lumoissa Mervin kanssa kun olemme pitkänmatkalaisia , olimmekin ajoissa perillä Lempäälän suunnalla. Se olikin oikein hyvä koska niinkin suuri kuin Dammenbergin kyltti olikin.. Ei me löydetty! Niin peijuunin simmut ummessa ajoin ohi.. tai siis ei silmät kiinni olleet vaan Palomiehiä piha täynnä :) Ihmekkös siinä ajaa ohi... Eli Dammenbergin suklaatehtaan myymälöineen löydät Lempäälän paloaseman kanssa samasta rakennuksesta. Kaikkien muidenkin saavuttua paikalle , tehtaanjohtaja Marko Iso-Kungas johdatti meidät suklaiden syntysijoille ja sieltä sitten tastingiin Lempäälään. 



Markohan olikin vallan supliikkimiehiä. Mielenkiintoista tekstiä tulikin niin paljon että toivoin sisäistäväni kaikki tärkeät. Kaikenkaikkiaan tulin siihen tulokseen että suklaan on oltava suklaata eikä se toteudu kaupan -50 sentin levyssä.



Salaisiin resepteihin emme päässeet tutustumaan mutta sitäkin herkullisimpiin suklaisiin kyllä! Dammenbergin tehtaalla on oma verkkokauppa josta voit tilata omat suklaasi esim:leivontaan..ja heillä kun tuota suklaata löytyy maidottomana , munattomana ,sokerittomana , gluteenittomana , soijattomana , tummana ja vaaleana , Suomen luonnon marjoilla höystettynä , pallona ja levynä , räätälöitynä ja suklaakalenterina niin luulisin että kaikille jotakin!
 Keliakialiiton jäsenkortilla saa yrityksen gluteenittomista tuotteista -10% 


Dammenbergin etusivulta löytyy ohjeet mikäli haluaisit järjestää esim: polttarirastin tuolla suklaan valtakunnassa :)



Facebookissa on menossa suklaamakujen etsintä! Kommentoimalla oman maku-unelmasi voit voittaa 2 kiloa suklaata!! 

Suklaita kulkeutuu ympäri maailman. Kirsikankukkien maahan Japaniin ja Saksaan. 


Sitä siinä maistellessani vaan pohdein että mitenkä sitä pystyy syömään levyllisen suklaata muttei nämä täyteläiset konvehdit uppoa samalla lailla? Niin suklaista että.. Sitten mietin sitä tumman suklaan opettelua (en siis tykkää) Mikäli 17 kertaa vaaditaan uuteen makuun tottumiseen niin...



Äiti kidutti meitä lapsena ja varsinkin minua koska se suurin namipölli olin minä , tummalla leivontasuklaalla. HYI!
 Uskon kuitenkin että totun makuun.. Onhan se tumma suklaa terveellistäkin.. JOskos kaikilla suklailla on mielenterveydellisiä postitiivisia vaikutuksia. Eikä pelkästään nauttimilla vaan myös muistamisella <3


 Syötävän kauniita , herkullisia , täynnä rakkauden sanomaa...


 Näitä toin kotiintuomisiksi..nautein illalla..yksinäni...kaikki...





 Herkutteluhetkiin löytyy tehtaanmyymälästä vaikka chilisuklaata...

Kiitos Markolle kun saimme poiketa ihastelemaan!



Dammenbergin tuotteita myyvät paikat löydät TÄÄLTÄ.  Äläkä unohda verkkokauppaa :)

DAMMENBERG
Varastotie 1.
33880 Lempäälä
Ma - Pe 8.00 - 16.00
La - Su suljettu.