UA-39839136-1

tiistai 28. lokakuuta 2014

FROZZYPACK ja ARVONTA

Ootteko kuulleet eväsrasiasta jonka luvataan pitävän ruoka-aineet kylmänä ja tuoreena koko päivän? No en minäkään ollut. Asiasta piti ottaa selvää..
 FROZZYPACK
 koostuu 2 osasta. Mustasta pohjaosasta sekä värillisestä jäädytettävästä kannesta. 


Laitoin  kannen pakastimeen yön yli. Suositellaan 10 tunnin pakastamista.
 Pojalle erittäin runsas leipä evääksi kouluun. (RONKELI?) 
 Pitkä opinahjopäivä eessä jotenka on hyvä olla pieni tankkaus välipala mukana. Ettei oppimisote herpaannu liikaa :) Tänäpäivänä on niin monia kuljetusoppilaita että koulupäivälle saattaa tulla enemmänkin mittaa kuin työssäkäyvän 8 tuntia. Hyvin oli leipä säilynyt ja ollut kuulemma parempaa kuin se lämmin eväs... Pojan tultua koulusta kokeilin tietenkin heti kantta onkohan se vielä kylmänä. No olihan se! Joskus  (?) tulee vastaan asioita joita EI VAAN usko ennekuin ite kokeilee vaikka viisaat sanois sulle mitä :)

 


 Lähettiin sitten mettäretkellekkin. Tietenkin eväät sekä koiralle lihapullia oli pakattuna FROZZYPACKiin.


 Ilmeisesti lihapullain tuoksu tunki eväsrasian reunoista..Ainakin mitä Pyryn kielen asennosta vois päätellä :)


 Terävä älyiset pojat huomasivat heti että isommassa FPssä on erilainen sulkemismekanismi. Tai sanotaanko sulkemis VARMISTUS. Koska mulla ainakin oli lihapullain liikatäyttöä havaittavissa.. Pysyi kyllä kiinni.



Metsäretkellä missä on kaikenlaisia PARKOUR pisteitä. Paikkoja joita ei voi jättää kokeilematta.. ja niissä kompuroitua.. on Frozzypackin kansi OIVALLINEN ENSIAPU KUHMUILLE! Kokemusta on...



 Yöllä oli ollut pakkasta kun ei puolukat olleet ehtineet sulata keskipäivään mennessä.


 Oma kokemus Frozzypacikista on positiivisesti yllättynyt. Pitää eväät kylminä päivän. Eli ei siis haittaa jos miehen eväät jäävät aamutohinassa eteiseen odottelemaan eväiden puuttumisen huomaamista ja uudelleen noutoa. Miniälle tarjosin FPtä mutta olikin sellaisen jo hommannut. Yliopisto/ammattikorkea ym opinahjo ruokailuun eväsrasiana ehdoton. Jollei ole jääkaappia tarjolla niin mikäs sen luotettavampi rasia kuin tämä. Salaatti pysyy rapsakkana punttisali keikan ajan. JA HUOM! Koska kansi on se kylmäkalle elementti voi esim tripin laittaa kantta kohti. Pysyy kylmänä  sekin siinä sivussa. No entäs kun on musta pohja? Kuumeneeko auringonpaisteessa? No taatusti. Mutta enhän mä muitakaan ruokarasioitani pidä auringossa. Sitten taas mustassa ei näy punajuuren värjäämiset eikä mustikka tahrat.. Molemmat palaset voi pestä astianpesukoneessa. Lautas osan voi mikrottaa kantta ei.
No en mä pessyt kanttakaan koneessa. Joskus uudet asiat on mukava pitää uudenhohtoisena pitempään :) 


Frozzypack ei sisällä BPA:ta, PFOA:ta tai parabeeneja
Meillä oli testissä ja nykyään alituisessa käytössä
 Frozzypack Original  sekä Frozzypack No.2
Pakastimessa on kannet tallessa valmiina aina uuteen käyttöön.

FROZZYPACKejä myyvät ainakin PARTIOAITTA sekä STOCMANN

PARTIOITASTA löytyy FROZZYPACKejä.. (Myöskin tälläisillä ihanan kesäisillä värityksillä)

 Lisätietoa Frozzypackeistä löydät täältä

Ja nyt siihen arvontaan

Arvottavana on isompi FOZZYPACK kuvan värillä.

1 arvan saat kommentoimalla mielipiteesi Frozzystä tähän postaukseen
2 arpaa tipahtaa kommentista sekä olemisesta blogini julkinen lukijani
3 arpaa edellisten lisäksi linkityksestä omassa blogissasi
Käyttänet alinta arvonta kuvaa
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 9.11

Postaus tehty yhteistyössä Frozzypackin kanssa. Kiitos arvonta lahjasta :)

maanantai 27. lokakuuta 2014

ESKIMO & DR. OETKER Leivonta terapia

LEIPOMINEN! 
TERAPIAA! 
VYÖTÄRÖN HOITOA!
YSTÄVIEN HEMMOTTELUA!
LAATUAIKAA LASTEN KERA!

Muksuin kanssa on ihan kiva leivoskella. Kina tulee vaan siitä kuka saa syödä taikinaa.. Nuolla leivonta kulhot ja kauhat..
(teen niin salaa)

 

Tehtiin samaisesta AppelsiiniTiikerikakun ohjeesta muffinseita sekä pikkuisempi kuivakakku.Ilman appelsiinia. Olikin kuulkaas aika hassu..nostalginen tilanne huomata Dr. Oetkerin perusohjeen olevan sama kuin olen 27 vuotta sitten ottanut kotoa muutettuani mukaani! Hyvät asiat eivät muutu!


Olen oppinut läksyni. Muffinsi vuoka on hyvä olla olemassa..Tai ainakin Eskimon kartonkinen Italian leivosvuoka..Muffinseille voi käydä näin.
SAHARAN AUTIOMAA!!





Pikkasen jouduin käyttämään piilossa olevaa naisen loogista ajattelukykyä.. Eskimon kartonkin kakkuvuoka..PITÄÄKÖ TÄÄ VOIDELLA???? Aikas sileä sisäpuolelta.. Päätin tehä sen sitten sillai hutasten.Voitelun siis..
Mulle tuli sellainen : Olenko AMERIKKALAINEN jolle pitää kaikki kirjoittaa ylös?



DR. Oetkerin leivonta namit käy ihan sitten karamellin korvikkeena :) Jos koko pussin sisältöä ei tule käytettyä yhdellä kerralla niin kuivumisen vuoksi on parei syödä loput pois!




NAM!! Me syötiin kilpaa! JA kylläpäs olikin mehukas pikkuinen kuivakakku! Muksut meinas et meen pitäis vallan tehdä tuon kokoisia!



Ja hei! Aikas hyvin se irtosi kartonkisesta kakkuvuuasta huitaisten voideltunakin! ESKIMOLLA on muuten oma verkkokauppa!  Kuinka näppärää jos et pääse kauppaan noutamaan kakkuvuokia! Sieltä löytyy myöskin halkaisijaltaan 14cm olevia kakkupapereita! Mietin vaan joulukoristeluita...kakkupaperista tehtyjä "viiri" nauhoja.. on katos hopeisena sekä kultaisena.. ja ne kinkkupussit!! Meillä ainakin joudutaan joka joulu hakemaan kaupasta pelkästään paistopussia kun joku on unohtanut..


sunnuntai 26. lokakuuta 2014

HARRASTE HUONE & JEANNE d`ARG LIVING

OHOH! 
Ajattelin pikapyöräyttää teitä "tuunaus/ompelu/harraste/vaate" huoneessa. Siellä itsekkin hetken sillä silmällä katsellessani tulinkin siihen tulokseen että vahvaa roolia näyttelee Jeanne d`Arc Living tuotteet! Ok myönnän..olen HEIKKONA JDLään! Vaatteissa , papereissa , koruissa , MAALEISSA! Niin minun näköistä maalaisromantiikkaa ettei paremmasta puutetta :)
(Linkki Jeanne d`Arc Livingin Suomen facebook sivuille... Pysyt ihanuuksista selvillä.. )


 Huone on pikkuruinen. Toimi ennen remonttia kahden pikkupojan nukkumis kautta lego hävitys tilana..



 Verhon taakse piiloutuu 2 hengen vaatteet sekä muuta tuikitarpeellista.





 Pöytä on tehty paksusta lankusta sekä spreijaamastani ompelukoneen jalasta. Yksi aarteitani. Lattialla yksi äitini virkkaamista matoista. Noita oli meillä enemmänkin mutta tyttäret veroittaneet varastoja :)


 Törky naulakko.







 Edesmenneet isovanhempani pitävät minulle seuraa...


  Muutama projekti odottamassa. Kynttilöihin adventtinumerot sekä tyynynpäällisen ompelu sekä adventtikalenterin teko..



 Hupsis! Tämä tooli oli tummanruskea joka YLLÄTYS YLLÄTYS joutui valkoisen maalisudin kulkuväylälle.. Päälliseksi valikoitui JDL pellavapalanen.. Kuuluu joukkoon onnistuneita SEKÄ pidettyjä projekteja :)


 Kesä meni jo mutta haaveissa uusi.. Sen olen sanonut kakkanokka Ilmarillekkin..


 Muistutukseksi jokapäiväiseen elämään...Aina kalsonkeja etsiessä osuu silmät tuohon....


 MATERIALISTI?? NO EN NIIN MILLÄÄN MITTARILLA! ESTEETIKKO?


ESPECIALLY FOR YOU FROM MEEEE

torstai 16. lokakuuta 2014

FISKARS SOLID

Haravointi on kuin leikkiä vaaaan...pihallisen haravoitsen kerrallaaaan...
Puutarhan hoito pitää sinut onnellisena. Niinhän se on. Kunhan vaan kiskot itsesi sieltä soffan nurkasta surkuttelemasta pihalle! Saat salaa arkiliikuntaa , raitista ilmaa , omaa rauhaa , siistit nurkat..  Meille avautui mahdollisuus yhteistyössä Fiskarsin kanssa tehdä syystoimista tehokasta. No ok. Mikäs sen mukavampaa meinas 8 v poika. Nappasi haravan ja lähti TAISTELUUN!!
Fiskars Solid Lehtiharava sai kyytiä. En ihan aseeksi tarkoittanut kun kysyin seuraksi pihahommiin :) En viitsinyt kieltääkkään koska aattelin haravointi homman jäävän kesken ennen kuin pääsi vauhtiinkaan.

 

 Yllätyin siitä kuinka tarkkaa hommaa pikkumiehen mielestä haravointi on. Ilmeisesti häijyt männyt neulaset häiritsivät työtä koska niitä aina silloin tällöin näytti nyppivän.
Näyttäähän niitä riittävän....



 Tässä poika meinas antaa täyden kympin haravalle. Ihan vaan siksi kun YHDELLÄ vedolla sai noinkin paljon kerralla neulasia kasaan. Ihan näkyy hiekka!


 Eihän siinä auttanut itku markkinoilla kun tosiaankin kiskoa itsensä pihahommiin. Ihana kipakan lämmin aamupäivä. Lähes kaikki riippapihlajastakin lehet tippuneet...
Haravoidessani mietin kuka kumma tämmösenkin puskan on keksinyt. No onko vaikeeta haravoida tuolta alta! Siinä hetken mielessäni purnattuani tulin siihen tulokseen että haravassa on vartta ihan tarpeeksi , polvet koukistuu ja kädet ojentuu.. Itse asiassa täähän on ihan kivaa...



Siinä
Keko komia!
Tässä kohtaa iski lakisääteinen.

 

 Fiskars SOLID monitoimiharjakin saatiin testiin. 
Kovia sekä pehmeitä harjaksia samassa. Aikas näppärästi sain poistettua syksyn tuulen ripottelemat villiviinin lehdet. Katettu , jopa osin seinitetty terassi.Vihulaisia nuo syysilmat. Lehtiä on ihan väärissä paikoissa.



 Monitoimiharja tosiaan.
 Jotain nestettä oli kaatunut matolle. Mitenkäs se selitys menikään: jostain kumman syystä....
Mikäs siinä sitten. Harja kouraan ja hommiin. Yleensähän matot pestaan sormet verillä juhannukseksi. Nyt matonpesua harrastin syystuulien saattelemana.


Todellakin. Sain matosta jotain lientä pois sekä nivaskan KARVOJA! Meillähän siis on kissa sekä KOIRA! JA langanpätkiä?


 Siinä ne. Odottamassa seuraavaa innostusta
Talikko ei ole laatutuote kuten haroittavista piikeistäkin voi huomata ;((


 Kävin Fiskarssin sivuilla tutustumassa historiaan. Monesti vahvan brändin nimikkovärityskin saattaa syntyä vahingossa. Vuonna 1967 kun ensimmäisiä saksia ja niiden väritystä suunniteltiin... Suunnittelija halusi saksista mustat ,punaiset tai vihreät. Kuis ollakkaan fiksu (säästetään väriaineet) koneenkäyttäjä olikin aatellut tehä koneessa jo valmiina olleesta oranssista väristä.... Oranssia ja mustaa. 
Tyylikäs valinta.

Oranssikahvaiset sakset ovat nykyään yksi Fiskarsin tunnetuimmista tuotteista. Mutta miksi saksista tuli oranssit? On vuosi 1967 ja ensimmäiset perusmallit ovat matkalla valmistukseen. Suunnittelija haluaa saksista mustat, punaiset tai vihreät. Kun prototyyppiä ollaan lähettämässä tuotantoon, päättää koneenkäyttäjä käyttää loppuun oranssin värin, jota hänen koneessaan on jo valmiina. Tuloksena on neljä eriväristä prototyyppiä, joista oranssi ja musta ovat suosikkeja. Lopullinen päätös on tehtävä ja Fiskarsilla järjestetään sisäinen äänestys, jonka tuloksena Fiskarsin oranssit sakset ovat syntyneet.
Oranssi väri, Fiskars Orange®, rekisteröitiin viralliseksi tavaramerkiksi Suomessa vuonna 2003 ja Yhdysvalloissa tammikuussa 2007.
- See more at: http://www.fiskarsgroup.fi/fi/yhtio/fiskarsin-historia#sthash.396cIgL5.dpuf
Oranssikahvaiset sakset ovat nykyään yksi Fiskarsin tunnetuimmista tuotteista. Mutta miksi saksista tuli oranssit? On vuosi 1967 ja ensimmäiset perusmallit ovat matkalla valmistukseen. Suunnittelija haluaa saksista mustat, punaiset tai vihreät. Kun prototyyppiä ollaan lähettämässä tuotantoon, päättää koneenkäyttäjä käyttää loppuun oranssin värin, jota hänen koneessaan on jo valmiina. Tuloksena on neljä eriväristä prototyyppiä, joista oranssi ja musta ovat suosikkeja. Lopullinen päätös on tehtävä ja Fiskarsilla järjestetään sisäinen äänestys, jonka tuloksena Fiskarsin oranssit sakset ovat syntyneet.
Oranssi väri, Fiskars Orange®, rekisteröitiin viralliseksi tavaramerkiksi Suomessa vuonna 2003 ja Yhdysvalloissa tammikuussa 2007.
- See more at: http://www.fiskarsgroup.fi/fi/yhtio/fiskarsin-historia#sthash.396cIgL5.dpuf
Oranssikahvaiset sakset ovat nykyään yksi Fiskarsin tunnetuimmista tuotteista. Mutta miksi saksista tuli oranssit? On vuosi 1967 ja ensimmäiset perusmallit ovat matkalla valmistukseen. Suunnittelija haluaa saksista mustat, punaiset tai vihreät. Kun prototyyppiä ollaan lähettämässä tuotantoon, päättää koneenkäyttäjä käyttää loppuun oranssin värin, jota hänen koneessaan on jo valmiina. Tuloksena on neljä eriväristä prototyyppiä, joista oranssi ja musta ovat suosikkeja. Lopullinen päätös on tehtävä ja Fiskarsilla järjestetään sisäinen äänestys, jonka tuloksena Fiskarsin oranssit sakset ovat syntyneet.
Oranssi väri, Fiskars Orange®, rekisteröitiin viralliseksi tavaramerkiksi Suomessa vuonna 2003 ja Yhdysvalloissa tammikuussa 2007.
- See more at: http://www.fiskarsgroup.fi/fi/yhtio/fiskarsin-historia#sthash.396cIgL5.dpuf

 Olen tyytyväinen Fiskarssin tuotteisiin.
 Enkä nyt puhu pelkästään näistä kahdesta testatusta. Suomalaista osaamista parhaimmillaan. Saksethan ovat legenda. Lapsuudesta muistan sen verran:: Äitini oli kova plikka ompelemaan vaatteita. Vieraille. Meille mukuloillekkin ompeli kaiken muun paitsi pikkarit. Äidillä oli kangas saksina
 ORANSSIT FISKARSSIT EIKÄ NIIHIN SAANUT MUKULAT KOSKEA!!