UA-39839136-1

lauantai 30. marraskuuta 2013

ARVONNAT VAROITUS

Moikkista vaan teille täältä bloggauksen laiskuuden pesästä!!
Ihan ekaks haluan kertoa että HUOMENNA ekana adventtina posahtaa eetteriin mun JOULUKALENTERINI!!
Osa luukuista täyttyy lööperillä ja osa luukuista sisältää ARVONTOJA!! JA toisissa arvonta luukuissa on palkinto jaossa VAIN KIRJAUTUNEILLE LUKIJOILLE! JA jossain on NOPEIN SAA  :)) Arvontojen tähden ei tartte kirjautua ja sitten hävitä ko pieru saharaan... Haluan palkita kuuliaisia lukijoitani ja KERTOA KUINKA ARVOKKAITA TE OOTTE!! Ite elämä on välillä ihan paskaa mutta mä joka ite jaan Iltasanoman Taistelu Ilmaria vastaan blogissani vertaistukea saan sitä ITSE SIELTÄ JA TÄÄLTÄ!! Ootte kultaakin kalliimpia vaikken olekkaan tavannut teistä kuin pari livenä!

Muistatteko kun oon jutellu siittä keramiikkakurssista? Sinne on matkaa 37 kilsaa sivu ja se on niinku vanhempi/lapsi kurssi. Onneks meen (minä+2 poikaa) kurssilla on 4 mummoa ja yks pappa..Ihana kurssi! JA vetäjä on pitkämielinen :))

No kats mulla oli joskus mustan harmaa kuoleman enkeli ja mä sen joskus rikoin . IHAN HITTO ITE!!
No yritin tavoitella samanlaista mut siitä tulikin.... NUNNA!!




OK MYÖNNÄN OLEVANI YLPEÄ tästäkin tekeleestäni vaikkei viesti aivoista löytänytkään käsien näppäriin sormiini!!

Mutta olkaa kuulolla jos kivat palkinnot kiinnostavat.. ja google+ kauttahan saat viestin ekojen joukossa

maanantai 18. marraskuuta 2013

HYVÄN TUULENPUOTI JA MUUTAMA VINKKI

No olenhan mä jotakin saanut tuunailtua :) Mulla oli tua ihku hopeinen (?) ikean maljakko ja Hyvän tuulenpuodista tarra arkki. ja olipas mukava lättäillä blingbling tähtiä joka puolelle... nuukailin vaan ja ostin pienemmän arkin jonka seurauksena joudun nyt laittamaan pientä tilausta :)
(siel on aikas paljon nameja tarjouksia)



 Tämän tuikkukipan oli joku tässä talossa asuva tyyppi heittänyt astianpesukoneeseen! WAAT!! Sumeeks meni mutta tarra pysyi :)


 Jotenki noi kaapinovien numerot ei ole olleet mun suosikkeja .  Jotenka peittelin nekin tähtisumulla. Kuten huomaat.. tähtisumut loppu kesken ;(


 Valtava määrä ihania sanoja. Tästäkin tarralevystä sais vaikkas kuin moneen oveen , kippaan , peiliin , kaappiin sopivat sanat. Vaikkas kuule joululahjan tekisit :)




JEES AI DUU!!!

 

Hyvän Tuulenpuodissa on myöskin kuohu ja punaviini laseja joissa lukee MERRY CHRISTMAS !!! Voihan vinetto mut on upeita! Nään jo itseni sexihepenissä lampaantaljalla takkatulen loisteessa..huhuilen ukko-kultaa.. ÄITI TUU NY JO AUTTAA!!!!!! Ok. Saahan sitä haaveilla :)

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

NYT SE ON OHI!

Haa! Nyt on monen kuukauden oppimis rutistus ohi! Ihan huippua saada koulutusta alan huipuilta. Ihmisiltä joidenka mielestä lasten ilo ja huoli lapsuudesta on ykkös prioriteetti.
On monenlaisia yhdistyksiä ja tarpeellisia suurin osa :)  Ite koen Mannerheimin Lastensuojeluliiton tekemän työn mielekkääksi ja hyvinkin lähellä sydäntäni olevaksi. Vaikka mulla on ollut rankkaa oman sairauteni tähen..painelin silti jokaiseen aluepajaan. Joskus olin tosi skarppina ja joskun mua tökittiin kylkeen :) Välitehtävätkin sain palautettua ..no en lähellekkään määräaikaa mutta kuitenkin. Sain monia uusia tuttavuuksia.Omasta ryhmästäni ja viimeyön huonetoverista. Meillä oli ihan SIKAHYVÄ TIIMI!!!!
Meidän ei pidä unohtaa sitä omaa arjessa jaksamista eikä sitä mitenkä ja mistä lapset nauttii.. Ei ne halua/tartte suurta amerikkaa. Se olkkariin rakennettu maja tai yö jonka saa soffalla nukkua.. Ne on niitä huippuhetkiä.

Nyt on VOITTAJAFIILIS!!

Olin niin hehkeenä että. Kirstulan vanhasta puodista tuli ihanainen JDL tunika ja mä olin niiin prinsessaa!!
Tän todistuksen voisin viedä huomenna töihin herra isoherralle ja sanoo::Paas kuule jäbä laittain tää mun tehtaan sisäiseen CV.hen ;))
Toi CV juttu onkin aika hauska , kun lähes 10 vuotta sitten luettiin kollegan kansa lehestä työpaikka ilmotuksia ja törmättiin cv!! Mikä ihmeen cv? Käytiin sitten kysymässä tosiviisaalta duunarilta. Saatiin tyhjentävä vastaus: Ehkä se ei oo teitä varten ellette tiärä!!

 

Mut olenhan mä saanut jotain muutakin aikaiseksi! Kirjansidonnassa tein omasta mielestäni ihan sika ihania pöllö kirjoja. JA koska olen ahkera (laiska) suosin sarjatyötä! Tein heti viisi! Ikävä kyllä  (tai siis ei) mulla on enää yksi vaivainen oma pöllö täällä. Pari lähti Pattijoelle ilahduttamaan sisaruksia! Terkkuja vaan. Tuo kuva on sillai juosten otettu. Mut kait siitä selvän saa. Kirjansidonta viikonloppukurssilla oli Kaisa ja Pinja.  Pinjalle kiitos näistä ihanista tiukukoristeista. Niitä on nyt ripoteltu ympäri kämppää!! Mä NIIN rakastan näitäkin!


Mut hei! Nyt mä lähen huilimaan et jaksan taas huomen töihin ja tiistaina taas porriin ja illall pitää MLLn lipun alla lapsille leivontakurssia..
LOOV JUU!!!

torstai 14. marraskuuta 2013

PUHINAT LÄHTEE::

Arvonta on suoritettu vaikkakin laiskuus on nyt vallalla!!!
Pakat lähtevät 

KAISIKSELLE

ja


MISULLE
Laittakaas plikat osoitetietoja bikkenpilttuu@gmail.com

torstai 7. marraskuuta 2013

VILLA BLANCO ja PIKAIILMOITUS ARVONNASTA

Nyt pikaisesti ostoksille VILLA BLANCOON  ja siellä vaikka tarjouksiin :)



JA muutakin mukavaa löytyy.. tässä muutamia kivoja juttuja :))



JA tosi mukava juttu on että arvotaan VILLA BLANCON kanssa BIKKEN PILTTUUN FACEBOOK sivuilla ihanainen tyyny!!  Käyppäs osallistumassa arvontaan! Voimassa vielä tämän päivän :))

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

ANNIVAL INTERIOR & alekoodi

Moikkis
Vaikka mulla onkin tiukka talous .. oli pakko tehä pientä tilausta ANNIVAL INTERIORIIN :) Uusi sisustus/parempi mieli ja kauniimpi koti! 
Aivan ihania lasten vaatteita on saapunut verkkokauppaan! Voi kumpa olisinkin jo mummi :) Tyyliä niinkuin ennen vanhaan!


Bloomingville ei petä nytkään. Juuttimatot esimerkiksi ovat aivan ihastuttavat :) Tämänkin maton voisi laittaa vessan oven eteen!  Jos edes jossain saisi olla suurperheen äitikin rauhassa :))))
JA GREENGATE!! Miksi se sarja onkin niin mieluisa?Lattekuppeja tulee tilattua joka mallistosta :)
Tuon sammal/kynttilä idean imin heti!! Ja eikös kaikissa sisustusohjelmissa aina teroita sitä että osta aina pariton määrä :) Siksi tilasinkin 3 punaista tähti lattea!
 

MAILEGin nisset ja possut ovat ihastuttavia mutta uskokaa tai älkää:: En omista ainuttakaan NISSEÄ!! Jotenkin olen nyt vaan ollut nuuka tai jotain :)
 
JA hei! Nyt voin tarjota teille 60€ ostoksille postikulut 3,90€ koodilla DW3BPJNU , voimassa 9.11 asti.
Tehdään kaunis joulu!

DecoraFrame voittaja!

Voi itkun pimpula!! Meillä oli juur ihan sika mahtava Vintage-remmin miittinki! Ja sen nyt kruunasi pikkumies joka oli kaatunut..yllättäin tietsikan näytön päälle!!! Kökkö!
Postaan siis puhelimella ja pyydän anteeksi huonoa ulkoasua!!
Eli arvonnan voittaja on SEIKKU!!!
Laitatko yhteystietoja niin välitän eteenpäin! Pääset valitsemaan herkkuja.. Nyt mun pitää selvittää miten ratkaisen tietsikka ongelman!!!

lauantai 2. marraskuuta 2013

GAINOMAX PROTEIN JUOMA

Moikkista pöytään! Aikas upea uusi elämä alkoi mulla! Ihan vaan siksi että sain hyviä uutisia lääkäriltä..Stopissa näyttäisi syöpä olevan JA SITTEN VIELÄ!! JIPII MÄ PÄÄSEN DOCRATEKSEEN! SIIS OLEN IHAN PILVISSÄ!!

Mutta siihen pää asiaan :)
Elikkäs :Kuulun BUZZADOR eliittiin (haluan sinutkin sinne) ja sain nyt testattavakseni GAINOMAXin PROTEIINI juomaa.. Näitä oli paketissa 2 vaniljan ja 2 päärynän makuista.Ite tykkäsin vaniljasta..onkohan sitruunan makuista saatavilla?Gainomaxin sivuilla on muuten hauska peli..käyppäs testaamassa oma tietämyksesi.
BANANAS ARE FOR MONKEYS!!
20 banaania!
Protein Drink sisältää proteiinit 20 banaanista, mutta hiilihydraatit vain yhdestä. 


No näitä palauttavia juomia voi sailyttää ihan vaan kuivalaatikossa mutta mä tykkäsin jääkaappi kylmästä. Mun mielestä se nopeutti palautumista :) On muuten hyvä juoda puolen tunnin sisään treenistä. Mun treenit on kotioloissa suoritettevia.Kahvakuulaa tvn mukaan ja koiran kanssa lenkkeily. Elikkäs itsensä voittamista! Paitsi uimahallissa vesijuoksu.Kotona ei nääs ole allasta :) Pikkupoijiilla oli omat juomat ja äipällä oma GAINOMAX

Mie sitten tein oikein huippu lenkin koiran kanssa ja me oltiin molemmat ihan läkähtyneitä! Apujoukoille soitin jo matkalla et tulevat pelastamaan meet molemmat! JO rapulla!



Gainomax Protein Drink sisältää noin 21 g proteiinia ja 19 g hiilihydraatteja pakkausta kohti (250 ml). Proteiinin ja hiilihydraattien lisä on tärkeä sinulle, joka harjoittelet. Hiilihydraatit antavat energiaa ja auttavat suoriutumaan kun taas proteiini on elimistön rakennusaine, joka antaa harjoittelulle tehoa. Sekä proteiini että hiilihydraatit ovat tärkeitä kehon palautumisen kannalta
ja vielä plussaa:::
 Suomessa tehtiin kaikkien aikojen ensimmäinen Suuri urheilujuomatutkimus, ja Gainomax selviytyi voittajaksi peräti neljässä kategoriassa: parhaan makuisena, kilpa- ja kestävyysurheiljoiden suosikkina sekä vertailuvoittajana. 

.Gainomax Protein Drink lyhyesti
• Auttaa korjaamaan lihaksien proteiinivarastoja heti harjoittelun jälkeen.
• Sisältää vähemmän hiilihydraatteja kuin monet muut palautumisjuomat.
• Sisältää lisättyjä proteiineja ja on vähälaktoosinen.
• Sisältää 21 g proteiinia ja 19 g hiilihydraatteja per tuotepakkaus.
• Helppo tapa nauttia korkealaatuisia proteiineja.
• Makuvaihtoehdot: vanilja ja päärynä.
• Sopii hyvin keskipitkän tai matalaintensiteettisen harjoittelun yhteyteen.
• Lisältää laktoosia ja maitoproteiinia. Ei sovellu laktoosi-intoleraateille tai maitoallergisille.

Lähe mukaan buzzaamaan! Käytä allaolevaa linkkiä!Kutsun lähettäjä Birgit Mäkinen
Hei,

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Bikke):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Bikke>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Bikke</a> 

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Bikke  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Bikke  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=Bikke>http://www.buzzador.com/fi?refstr=Bikke</a>

Terveisin,
Bikke