UA-39839136-1

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

ILTA-SANOMAT

Rintasyöpä yhdistyksen välityksellä tuli Ilta-Sanomista jutuntekijä kuvaajan kera.. Ja mua jännitti niin vietävästi että taisin samoja asioita höpöttää useemman kerran. Ja unohdin joitakin mulle tärkeitä juttuja..  Tarkoitus oli valottaa pikkusen hoitopolkua ja sitä mitä mulle kuuluu tässä lohduttomassa olossani. Ja meen perheelle.

Huomasin ettei sanoja saanut sanotuksi kun oli kyse lapsista . AINA tuli tippa linssiin ja mä vahvana naisena olen sitä mieltä ettei mikään ole niin kamalaa ku pillittävä nainen.. 

Haastatelu meni ihan hyvin ja kait jossain vaiheessa tajusin olla niin ettei se kuvaajakaan ole paikalla :))
Kauhia huolehtiminen ettei ryppynen torkkupeitto näy..

Kyseinen lehti on nyt ilmestynyt eilen.. (Pikkuinen mainos..) Juttu on aika syvällinen.. Ja jätti suuri kasvokuva jossa taitaa mummoaalto olla päällänsä! Niin on punaset posket :) Ite ostin lehden mutten kuitenkaan ole sitä lukenut. Raakaversion luin ja pillitin .
Nyt en millään jaksais huonoja surullisia juttuja.. luen tuon lehden sitten 5 vuoden päästä! Siinä näytti olevan muitakin ikäviä tarinoita.. 

Muutamia yhteyden ottoja onkin jutun tiimoilta jo tullut. Olen niistä kiitollinen. Huomaan etten tosiaankaan ole yksin. Vinkkejä , hyviä kokemuksia ja erittäin kannustavia: Kyllä me tyttöseni selvitään ! Ja niinhän me tehdään.. Ensi viikolla onkin aikaistettu luustokartta ja 11.2  lääkäri kertoo mitä mun luille kuuluu! Onko Ilmari iloinen vaiko depiksessä :))


Päivät ovat alkaneet pidetä ja kesän lapsena olen siittä niiin innoissani.. Tosin pikkasen voisin availla silmiäni kotoympyröissäni koska huomaamattani on tullut uutta elämää , vahvaa tahtoa  harvassa liljassani. Jos tuo hentoinen oksa pystyy korsi suorana nousemaan kökkö päällänsä niin sitten minäkin!! Kohti uutta valoisampaa vuotta!!

perjantai 21. joulukuuta 2012

MITÄ!!!!!!!

Siis itkeä vaiko nauraa???? Elloksen jouluverhot teki mulle hermoromahduksen! Millai voi olla tollai! Mun visio meni syvemmälle ko penkin alle!!
Kuva kertokoon syyn ;((((((((

KAAMEE STRESSI

Joulu se vaan lähestyy hurjaakin hurjempaa vauhtia! Vaik täs kotona olenkin ollut en mittää ol saanu aikaseks. Tuoppi kotikaljan uutteet ostin katotaan saanko valmiiksi asti. Viisaat vanhemmat naiset, kyllä , monikossa ovat varotelleet ettei pikku 3 litran pusseista tehdessä kalja onnistu!!! Tarttee tehä se isompi satsi. Ja onkos se 18 litraa!!! Kukas sellasen määrän sitte jois?
Jokunen vuosi sitten tyttären kaa pantiin kalja alulle ja ihan kaameeta se oli. Sillon syynä oli useamman vuoden vanhat uutepussit. Oliks ne 5 vuotta ehtineet kaapin kätköissä maatua!
Mutta hei! Ahkeruus/innostus voimia saisitte lähettää ... Jos koko kämppä näyttää tältä nii onks aihetta kääriä hihat??? Erityis kiitos Makelle muistamisesta )))

perjantai 14. joulukuuta 2012

ARVOTTU ON



Arvonta aika umpeutu jo aikoja sitten mutten oo saanu aikaiseksi.. Tiä mikä vaivaa... Kirjottelin taas kauhian määrän lipareita , en laskenut muttei niitä ihan tuhansia ollu! Tällä kertaa onnen välikappaleena toimi 15v miehen alku..ja nyt tuli ainakin sekoitettua ja taas sekoitettua ja vielä varmuuden vuoksi pikku sekoitus!


Härpäkkeet lähtee Korukopan Eijalle! Onnitteluita sinne päin! Se saippua minkä aattelin laittaa mukaan härpäkkeisiin ei ihan vastannut mun visioita mutta siitä viis! Mun käsityö on harrastelijan näköistä :) Ja mähän olen harrastelija!


Kuvauksessa käytettävää valaistusta kannattas meikäläisen suunnitella vähän enemmän.. Mutt eikös tästä ny selvän saa.. Pikku yllärin laitan matkaan Tuikulle!
Korukoppaan voitto ilmoitus jo lähtikin mutta Tuikku! Laitatko yhteystietojasi Bikkenpilttuu@gmail.com tulemaan niin saadaan kusti polkemaan.


Jätti riemukasta joulun odotusta! Mä täällä ainakin oottelen tukka putkella :))

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

MOIKKIS

Sitä mä vaan että arvonta aika on umpeutunut ja heti kun joku saa aikaiseksi suoritetaan arvonta. Vissiin täytyy heittää pikku lisälahjakin mukaan kos olen ite ollut niin onnekas viimeaikoina. Paitsi että täs huushollis missä aina piilee järjestys ja jämptiys oli joku nimeltä mainitsematon eukko jättänyt vanerilaatikon heti jakkaransa taa ja lyhyellä muistilla varustettuna meni rähmälleen laatikkoon! Josta seurauksena tämä::



 Postipoika toi pikkuisen ylläripylläri paketin jonka voitin Silmäilijän blogista.Ihanaa hopean hohtoa jota olen alkanut täksi jouluksi haalia. Mutta en säästänyt pussia koska...


JA mitäs sieltä ilmestyikään! Suklaata ja servettejä suupielien pyyhkimiseen ja muumi muotti! Kipin kapin kauppaan hakee taikinaa!! Olen eläissäni yhen kerran tehnyt siirappitaikinan ja se palo pohjaan!!! Sain siittä kerrasta tarpeekseni.


Tää on aikas hauska sarjakuva. Ja niin totta! Kauhian työn saavat yleensä äitylit tehä joulun eteen. En valita siittä asiasta koska nautin joulun hommista. Joskos niistä joskus saattaa yöunet mennäkki.


Ja Ilmarista sen verran että lonkkaa särkee ihan hemmetisti. 600 buranaa ja panacoodia että saa puolet yöstään nukuttua ja päivällä lisää pilleriä. Sädehoidon jälkeen oli käsittämätön tila/olo..ettei mua mikään vaivaakkaan..nyt sykkii lonkassa ja kyljissä ja toi olkapää joka on ollut oireeton..sekin vihottelee.. Laittaa vähän funtsimaan elämän lyhyyttä. Sittenkin..
Mutta hei! Pidetään taistoa yllä ( :))  ) Joulukin on tulossa! Sillon ei olla kippeitä eikä köyhiä! Vasta tammikuus :)

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

KÖYHÄN NAISEN OSTOKSET

Juu , en ole syntynyt kultalusikka suussani eikä sitä lusikkaa oo matkankaan varrelta löytynyt! Olen kyllä kaivellut ja etsiskellyt mut... Nyt on uusi konsepti eli Perfeckt Home kutsut meneillään kylillä. Ihan sika kalliita ne tuotteet joita mä haluan! No mutta pelastus tähän ikävään finanssi puoleen löytyy Bakkahaussista ja Ikeasta ja Villasallalta! 
Perjantaina tehtiin täsmäisku Raisioon. Bakkahaussis kattelin ja syynäsin näitä kynttilänjalkoja joka puolelta ja mukamas valkkasin parhaimman. Nippanappa alle 30€. Heti kassalla hokasin ekan virheen. Valitsin sellaisen jossa ei ollut viivakoodia! Ja tunnetusti kyseisessä kaupassa puutarhapuolelle on kassoilta matkaa 10 kilometriä! Eikä jono onneks ollu ko toiset 10 kilometriä! Kotona huomasin yläreunan metalli rinkulan liimatun aikas valuneella liimalla. Kaiken muun mä tarkastin mutten tota kohtaa..Ja jos jollekkin nyt tulee mieleen pihistä ja satsaa vertailu olen kuitenkin peijuunin tyytyväinen ostokseeni. Kaunis on katsella.


 


Joo ja sitten on Huntterin saappaat joita minäkin olen kattellut.. Mutta taas matti kukkarossa huutelee ettei mulla ole 200€ laittaa saappaisiin. Ja olishan se oikeestaan kaameeta satsata saappaisiin nii pal ko sitte niillä täytys kävellä seuraavat 10 vuotta! En tiedä kestäiskö ne sellasta käpöttelyä mutta sen tiedän että kyllästyisin kuitenkin niihin jo vuoden päästä ja en voisi ostaa uusia mielekkäämpiä ko ne makso nii pal.
Mutta täs kohtaa mut pelasti Dinsko!
Ihanat valehuntterit 24€ Lämmin vuori ja kaikkee...Varressa tais lukee sing in the rain.. ja se on heijastin läpyskä. Mä niiiin tykkään! Eikä sitte harmita vuosimaksu jos ens joulun alemyynnistä ostan uudet. 
 Ja Prisman vieressä olevasta kahviosta valkkasin valkosuklaa kaffeen! Ihan tautisen hyvää! Ja vielä:: Valkoisessa paffimukis :)))



Äärimmäisen tarkkaa valokuvaus jälkeä napsein Itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta. Siis ei tartte harrastaa naamojen mustaamista ko heijastimet hoitaa sen puolen .) Sää oli just sopiva eikä yksikään mukula valittanut etteikö jaksa!




Vähän yöunia haittas lupaukseni järjestää kylän pikkujouluihi mukuloille ohjelmaa.. Pikkujoulut oli lauantaina ni perjantaina aloin miettii että mitäs siel tehtäis? Mulla on oikeesti paha tapa jättää asiat ihan viime tippaan. Tarkoitus oli leikkiä soihdut sammuu ja niin me tehtiinkin. Prismassa syynättiin kaikki joulu cdt läpi muttei löydetty soihdut sammuu biisiä!!! Kysyttiinkin vielä infosta! 
Ostettiin sitte Juise Leskisen joululevy. JA mitä ihmettä! Siellä oli kappale Tonttujen jouluyö! Siis soihdut sammuu? Se oli kuulemma vähä huano sovitus ni löysin sitte kottoo lasten mallisen..Sitä soittelin lauantai aamun ja leikein yksinäni.. Pikkujouluissa oli kyllä sitte pikkusia mukana..Toisen leikin kehittelin tuosta Aladin kuvasta..Eli sidottiin silmät (aikuinen/lapsi) toiselta ja toinen neuvo mihin päin piti mennä että sai tähden oikeeseen kohtaan :) Meni sekin mun mielestä ihan kohtalaisesti.. Kypsyttelyyn nähden.

 
JA jos jotakuta kiinnostaa on meiän Mintulla pissiloora! Ollaan käyty sitä Mintulle näyttelees muutamia kertoja muttei vielä ole tajunnut sen virkaa. Ei ole kyllä sisälle muuallekka tehny tarpeitaan :) Ihan pikkuhetki vielä aikaa osallistua arvontaani :)) 

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

OPPIA IKÄ KAIKKI

Meillä kun on sisustuksen pääväri valkoinen on sen tajunneet jo mukulatkin. Joskus huutokaupas tän toolin tekijä san et miks huutaa tota (jotain kalua)  kun se kuitenkin pitää maalata! Niin että!
Koulussa oli hää 12v tehny jakkaran ja maalannut sen valkoiseksi! Ja tuodessaan jakkaraa kotiin sano jo ovella et siks on valkoinen et sopii sisustukseen!
En tiä pelkäskö että jakkara lähtee mummulaan?
 

Hyvää jälkeä on jätkä tehnyt ja maalannu vielä sudenkin istumapalliin. Me istutaan sen päällä ja saadaan susi-haju nii ei site ulkona tul lähelle ku ei ol niitte reviiri!
Tosin mun täyty hetki pyöritellä jakkaraa et tajusin millai päi tää kuva täsä on.

 

Mutta olen tyytyväinen..jakkaraan..mutten siihen että kotiin tultuani olen koko ajan haistavani kissan kusen.. On vissiin lähdettävä konttaamaan nurkkia :)
Kisu on nii hieno nokkanen ettei pakkasella ulos mee ja mää taas sitä mieltä että ulkokisu saa olla pakkasellaki ulkokisu !! Ilmeisesti mun pitää myöntyä ja hakee pisuloora .)

tiistai 4. joulukuuta 2012

TEKOKASVI

Tää on nyt 3!!! kerta ku näpyttelen samaa tekstiä! Ekat 2 tein luurilla ja sain sitten julkastua vain yhden kuvan! Mä olen taitava!
Nyt näpyttelen koneella ja isännän sapuska taitaa saada tosi kauniin ruskean pinnan täs sivus :)

Mä olen aina ollut sitä mieltä että tekokasvit on syvältä. Niitä ko miettii tulee mieleen sellanen aurinkon polttama paksuvartinen vaaleenpunanen kukkapuska!
Nyt munkin täytyy muuttaa mielipiteitäni koska viime jouluksi ostin aikas kivan asetelman. Vai mitä? Tää on kiva tunkea kaapin perukoille vuodeks oottaa uutta joulun aikaa. 

Koska saattaa käydä:::


NÄIN:


  Enkä ole tätä floveria tunkenut vuodeksi kaappiin vaan ihan juur oon ostanut ekan joulukukkani! En ymmärrä missä vaiheessa tää tämmöseks tuli?

Meissä jokaisessa piilee pikkuinen salainen hortsikka :)

maanantai 3. joulukuuta 2012

POSTIN TUOMAA

Mitä hitsiä näky Punatukan blogilistalla? No siellä oli se onneton kuva roskistryykkäyksestäni! Yritin taas kerran tehä puhelimella tilanne päivityksen ja tekstin hävitin! Ja sitten poistin kuvatkin! Vaan en poistanut!!
Blogger apsi on vielä hieman hakusessa!

No tarina menee näin: Torstai iltana kun saavuin tuonne Suomen päkaupunkiin ja yökylään tyttärelleni näin siinä roskiksen vieressä ihme-härpäke-pöydän-jalat::




 No tuolta ei nyt mitään tolkkua saa ja en noilla pallukoilla sit kuitenkaan mitään tee..mutta tuossa harakkamaisessa hetkessäni en voinut vastustaa muovi-klimppejä. Pirun moinen tuuli ja jäätävä keli muutenkin nii siinä mä myrytin ja yritin kohmeisilla sormillani saada muttereita auki..ihan hullun hommaa..ne pari soffaa jätin ihan omaan rauhaansa. Ja onneks ei liikkunu ku pari pöhnästä ja joku uistelukaveri!?!
Sukulaisenkin tapasin tyttärelläni ja heitin häät sitte Tikkurilan asemalle..Plikka meni näyttämään raide paikkaa ja mä jäin nököttään autoon..paitsi että POLIISI ja KIELTOMERKKI..lähin siis kruisailee tuiki tuntemattomassa tikkurilassa ja pyörein ja pyssäsin ja POLIISI..pakenin ja nappasin lennossa plikan kyytiin ja POLIISI.. ja POLIISI..niitä oli joka puolella..ja sitte POLIISI ASEMA..ja ja Tikkurilassahan niitä jostain syystä vilisee...

Pelin julkkari tilaisuus oli komea hetki..paitsi että hienot ammatti nimikkeet meni ihan ohi..muistan mä ton konsepti sanan :)
Äidillistä ylpeyttä

Keli oli perjantainakin ihan susi! Hesasta tänne maalle tulin aikas hitaasti..en tarvinnut 5 vaihdetta ollenkaan! 220km kesti vissiin 5 tuntia!

No mutta 
kotiin saapuessani minua odotti Hiljamaarian sisustuskirja  blogista voittamani adventti numerot!!

Pikkasen vaihdoin verhoja köökkiin ja heitin rahapuuni..kuolleen , kuihtuneen sellaisen toisen kaapin päälle. En siis vielä roskiin kun saattaahan se virota!!
Jekkukaapin päälle jäi siis passeli paikka adventtikynttilälle. (kirjotetaanks adventti isolla ku sehän on kirkollinen juhlapäivä?)


En osannu päättä kumpi kuva on kauniimpi sävyltään ni jätin molemmat ;)



Yritin sitte somistella kukkapurkkiakin jouluisempaan suuntaan ja senhän mä tein JDL'än joulupaperilla ja Riviera Maisonin lahjanarulla. Joka toimii rakkaus vinkkinä mein köökis. Eli aina kun mieheni katselee kukkia (eli siis milloin?) ikkunalaudalla hän näkee espesiaali foor my vaif nauhan ja alkaa kuumeisesti miettimän timantteja :))

Vielä ehtii mukaan arvontaan :)