UA-39839136-1

torstai 19. lokakuuta 2017

AMANDA B & ANNA-MARI WEST

Moikka

Ihanan aurinkoinen päivä! Ei meinaa silmä tottua tähän syksyn ihanaan kirkkauteen , väriloistoon saati näihin AmandaBn verkkokaupassa jälleenmyytäviin Anna-Mari Westin korteista inspiksiä saaneisiin kodinsisustustuotteisiin.



 Kynttilöihin , peltipurnukoihin , tyynyihin , peittoihin , mukeihin , kelloihin ..apua mitä kaikkea ihanuutta joulupakettiin näistä keksiikään? Saati omaksi piristykseksi. 
(Lisää tuotteita tulossa syksyn mittaan. Ole siis tarkkana)
Ennenkuin A-Mn korteista tuli markkinoille tauluja tein niitä itse. Hain ikeasta kehyksiä ja vaihtelin sisälle kortin teksteineen kuvaamaan siihen hetkeeni sopivilla mietelauseilla. Sitten aloin vaihdella edellisvuosien kalenterikuvia. Jonkun kivan keväisen , välillä syksyisen..



Joulukuukausien aikaan olikin tiuhaa vaihdosta kun olen tunnetusti jouluhörhö :) Ihan kauhia kiire ennenvanhaan aattoisin! Olen oppinut hiukan lipsumaan kaikista pakkomielteistäni..nykyään annan jo luvan aatonaattona nukkua puhtailla lakanoilla :) Joskus muinoin vaihdoin vasta aattoaamuna.Ruuat tehtiin vasta aattona jotta saatiin se tuoksujen sekamelska huusholliin ja myönnän..pieni stressi. Viimeaikoina sytohoidotkin osuivat aaton lähettyville ni jopas olin ruusun nuppa :)
.Ihmekkös se jos yhtenäkin jouluna jouduin riisipuuron keittelemään 3 kertaa!! Onneksi nykyään on kiehu-maitoa.. pelastaa joulun käryiltä!


AmandaB siis myy A-Mn uutuuksia. Varmaan ainakin prismoissa AmandaBn osastolla olet huomannut kutsuvia tuotteita. Tähän joulun alusaikaan pimeisiin hetkiin löytyy suloisia kynttilöitä. Ongelmaksi saattaa muodostua että raaskinko polttaa?



 Katselen jonkun aikaa ja polttelen sitten. Ostan uusia kun sen aika koittaa. Kauniita ovat katsella mutta kauniita ovat tuikkiessaan varsinkin. Meillä meni samoin tein vaihtoon teensäilytys purnukka ja kafferasia. Ja nämä valitsi 12v poika. Minulle ei jäänyt mitään sananvaltaa tässä asiassa mutta eipäs olisi tarvinnutkaan. Hällä on silmää! 



On isompaa ja pienempää peltipurkkia. Isompaan meillä meni teet. Vieraillakin on hetki aikaa lukea rasian teksti ja mahdollisesti löytää itestään kivoja ajatuksia. Jaksavat sitten kehuskella paremmin miun leipomuksiani vai millai se meni :) 
On kaffepurkkia tiiviillä kannella ettei aromit karkaa.


Pyöreetä rasiaa ja piparirasiaa. Eri teksteillä jotenka voi tavallaan personoida saajan mukaan. Siinä on se tunne efekti vahvasti mukana jos niin haluaa.
Hmm..täytyykin taas tilata äityliltä kaneliässiä ja herrasväenleipiä..rakastan. Kiva pieni ylläri itsetehdyt (äidin) pipparskaakat kauniissa rasiassa jonka jatkokäyttöä ei tarvitse miettiä koska ei mukamas tykkääkkään kirkuvan punaisesta purkista. Kehtaa jättää pöydälle!
Tyynyt ovat ihanan pieninukkaista pehmeää samettia.
 

 Ajatteles illalla kaamean päivän päätteeksi päinat raskaan pääsi tyynylle jossa lukee :eilisessä muistot , huomisessa unelmat   tässä päivässä onni

Ja sinne katosi päivän koettelemukset
Vai onkohan se asenteestakin kiinni? Kyllä siihen vaikuttaa se mitä näet , kuinka pehmeää on poskea vasten ja kuinka onnelliseksi tulet ihan pienistäkin asioista. Pitää vaan nähdä ne pienet kivat jutut ympärillään. Suklaakin kuulemma auttaa ;)

Käy kurkkimassa AmandaBn verkkokauppa. Tiedä vaikka löytäisitkin jotakin kivaa!
Seuraile myös AmandaB facebook sivuja. Olet allonharjalla! 
sekä Anna-Marin facea
Kiitos AmandaB  sekä Anna-Mari
Loov juu Bikke


8 kommenttia:

  1. Aivan ihania juttuja Anna-Marilla, mulla pian blogissa kalenteriarvonta! Kivaa viikkoa sinulle❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kalenterikin taas kauniisti kuvitettu! Ihana arvonta tulossa <3

      Poista
  2. No oho! Kylläpäs olet heittäytynyt höveliksi, kun aatonaattona jo saa nukkua puhtaissa lakanoissa :D. Ihan mahtavaa!

    Oot kyllä universumin hulluin jouluhullu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks vaan olekkin anteliasta! Ei montaa kuukautta enää tarvitse ootella ;)

      Poista
  3. Onpa ihanat tyynyt! Noista en vielä tiennytkään! Täytyykin tutkia... Kiitos vinkistä! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ja niin pehmeät poskea vasten..Ettei vaan ottaisi liian usein torkkuja :)

      Poista
  4. Voi ei miten ihania purkkeja ja nuo tyynyt on niiiiiin kauniita ja houkuttelevia<3
    Minulla on myös vähän liian kovat vaatimukset jouluaatolle.Tänä vuonna päätin että haetaan kuusi ja tehdään sapuskatkin etukäteen niin saa aattona vaan röllötellä.Joka vuosi on semmoinen tohina, että ei ehdi rauhoittua ja sitten joulu onkin jo ohi...Tänä vuonna saa tulla rento joulu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajoissa aion olla minäkin. JOulurauhan julistamista en ole köökistä pystynyt seuraamaan 15 vuoteen. Jos tänä vuonna yrittäisin..

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)