UA-39839136-1

tiistai 22. elokuuta 2017

HENGISSÄ

Moikka

Kyllä täällä hengissä ollaan..kiitos kun kaipailette! Lämmittää sydäntä.

No mitä tänne nyt sitten kuuluu? Ekaks tulee mieleen ettei mitään. Mutta totta mooses täällä nykyään jo kuullaan vasemmallakin korvalla ja oikeakin on suht koht hyvä.
Maaliskuussa kun sain nuo kokopään säteet jäi niistä pieniä muistoja. Vasemmasta korvasta jonkin luun päältä oli palanut nahat. Korvalääkäri meinas että kyllä ne takaisin kasvaa. Menee ehkä vuosi. Kilpirauhanen otti nokkiinsa eikä ossaa antaa oikeita arvola vaikka lääkityskin on ollut jo kymmenisen vuotta. 
Tiedä sitten mitä muuta?
Sytostaateilla käyn edelleen kerran viikossa TAYSissa. Saan pikkulirun epirubisiinia kun noi veret on vähän huonot. Tänään juuri kävin SATKSissa saamassa pari pussia verta. Kyllä taas tuli tarpeeseen jonkun vapaaehtoisen verenluovutukset. Mahtokos olla neljäs kerta tälle vuodelle?


Tässä alkaa olla jännät  paikat kuinka meikäläisen lääkitystä syssymmällä jatketaan? 900 milliä per neliö alkaa olla täynnä. Silloin tällöin (kun muistan) anelen taivaan Isältä jotakin ihmelääkettä. Tai edes jotain lääkettä. Oliskohan niillä sakemanneilla jotain tiskin alla? 
Saattohoitoonhan käskivät jo tammikuun lekurikäynnillä tutustua mutten ole vielä aatellut tuolle tielle lähteä.

Kesä on ollut paitsi ilmojensa suhteen todella surkea niin myöskin kunnon ja mielen suhteen. Olen ollut kotimasentunut! Täällä ole ketään kenen kanssa puhua ja siks päivätkin ovat menneet nukkuessa. Tietty surkea HBkin on aiheuttanut saamattomuutta , epävarmuus tulevasta jotta kannattaako mittään tehdä..saati ajokortittomuus tässä mettänkolossa. 
Ja kyllä! Puhelin on soinut , messengeri tuuttailut mutten ole jaksanut vastailla. Sosiaalinen elämä kutistui kesän aikana...Kait se tästä piristyy...

Kesäkeittoa alkoi mieleni syödä. Teinkin kattilallisen.Sitten tälläi 15 vuoden jälkeen. Jouduin oikein ohjeita katteleen mutta teinkin ihan niinku itte sen aattelin parhaimmalle maistuvan.
 Sipulia keittelin kukkakaalin kera , heittelin perunaa ja hernettä , porkkanaa ja kermaa. Niin ja koskenlaskijaa. Voitakin tais mennä muttei pekonia :) 
Söin päivällä. Pari kertaa illan aikana ja voi taivas! Vielä aamupalaksikin! Mulla ei ole kyllä päätä eikä häntää näissä syömisjutuissa! Ja nyt ei tarvi tehdä ainakaan viiteen vuoteen. On senverran ylhäällä kuskussa liemet :)









Kyläkaupasta on tainnut tulla uusi mekka. Käyn siellä kaffeella ja juoruumassa. Tunnustan! Naapureiden asiat kiinnostaa :) Tänne on muuttanut niinpal uusia perheitä että olen tippunut laskuista jo tovi sitten. Kyliksellä mainitsin että kuin kivoja ne mustikatkin olis mutten jaksa mennä mettään. Kukas kuuluisa Monroe tms sanoi että sun pitää varoo mitä sä toivot! 
Tai seuraavana iltapäivänä sun ovellasi seisoo ystävä mustikoiden kera <3



Toivotaan jotta tämä tästä nyt piristyis ja tulis kiva syksy uusilla lääkkeillä!

25 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kuulumisia. Olet rohkea taistelija, isot tsempit sinne!
    Päivi

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla kuulumisia, vaikka elämässäsi noita tummia pilviä on kovasti ollut. Sinun asennetta jaksan aina silti ihailla. Lämpimiä ajatuksia lähetän sylin täydeltä 💕

    VastaaPoista
  3. Voimia ja rukouksia täältäkin <3 Mies on muuten yksi vapaaehtoisista verenluovuttajista, melko säännöllisesti käy luovuttamassa. Itse en saa luovuttaa, kun olen rintasyövän sairastanut.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla kuulumisia :) Taidanpa minäkin lähetellä yläkertaan viestiä, vaikken normisti sinne mitään jutskaakaan.

    VastaaPoista
  5. On kiva kuulla sinusta! Ja muuten kokeile vaikka se kamalan makuista onkin Kurkumaa juoda joka päivä! 1 tl lämpimään veteen aamuin illoin ja vettä noin 2-3dl. On aikas tuhti yrtti!Ja sillä on todella monia erittäin hyviä vaikutuksia ihmisen kehoon, tutustu netissä!

    VastaaPoista
  6. Olet kyllä mahtava nainen! Iloa sinne, väsymys väistyköön, olosi parantukoon ja siunausta! Jumala kuulee huokauksetkin! Birgitta

    VastaaPoista
  7. Mä oon ollu ennen verenluavuttaja, mutta rintasyävän jälkeen en oo kelpuutettu, vaikken oo sytostaatteja saanu säteet vaan. ne kyllä sano mulle joskus, ettei kannata hötkyillä, viä olis tulos mahdollisuus luavutukseen näillä ominaisuuksilla. Saa nähdä tuleeko.
    Oota kyllä sisukas, ja noi sun masennukset on sulle suatuja. Kuka ny ei muka masentuis sun asemassas, ku paremmaski tilantees masennukset iskee. On vaan noustava suasta ku aika on kypsä. Toi kuulosti kyllä mukavalta toi sun kyläkauppareisuilu :)
    Mä toivotan sulle pirteempää syksyä, nauti ihanista kynttiläilloista ja vaikka vaan omasta seurasta. Ota kaikesta kaikki irti <3

    VastaaPoista
  8. Voimia ja ilonhetkiä toivon elämääsi ��

    VastaaPoista
  9. Kiva, että kerroit kuulumisiasi. Täällä myös yksi asenteesi ja taistelutahtosi ihailija laittaa kaikki toiveet peliin hyvien troppien puolesta. Toivottavasti syksy on valoisampi kuin kesä.

    VastaaPoista
  10. Tsemppiä sinulle ja toivoa tehokkaammista lääkkeistä.

    VastaaPoista
  11. Kiva kuulla sinusta, ei sitä voi edes käsittää mitä kaikkea joudut kokemaan <3 Mutta juoruaminen on hyvä juttu :D

    VastaaPoista
  12. Minusta sinun asenne saattohoitoa kohtaan on mahtava!Ja on kyllä kiva tuo kyläkauppa kun pääset sinne sumpille ja päivitämään naapurien kuulumiset hih;)

    VastaaPoista
  13. Olet sinä aikamoinen pakkaus♥ Voimia♥

    VastaaPoista
  14. Olet sinä kyllä melkoinen oman tien kulkija - asenne kohillaan - tsemppiä !

    VastaaPoista
  15. Olet kyllä vahva nainen ja taistelija. Ja kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Itse yritän kanssa pitää positiivista asennetta yllä, kun täällä yhtä syöpä perk****tä vastaan kamppailen. Joskus vajotaan pohjamutiin, mutta vielä sieltä on ylös päästy. Parantavaa voimaa sylin täydeltä sinulle <3. Ja peukut pystyssä täällä että tulis kiva syksy <3

    VastaaPoista
  16. No moi! Tosi kiva että jaksoit kertoilla kuulumisia. Pidän täällä peukut ja varpaatkin pystyssä, että syksystäsi tulisi kesää parempi<3

    VastaaPoista
  17. Huikea taistelija. Jatka samaan malliin. Paljon voimia ja auringonsäteitä päiviisi <3

    VastaaPoista
  18. Moi! Oon seurannut jo tovin blogiasi, mutta vasta nyt ekaa kertaa skriivailen. Jos mitenkään voisin sua etänä halata, voimia ja rakkautta toivottaa. Taivaan Isän suojelusta, parantavaa lääkettä ja kaikkea hyvää! Oot sellanen pakkaus, että vertaansa vailla! Ooon itkenyt ja nauranut lukuisasti, kun tekstejäsi oon lukenut! <3 Rukoilen puolestasi <3

    VastaaPoista
  19. Hei, en ole aikaisemmin kommentoinut, vaikka blogiasi olen seurannut jonkin aikaa ja ihailen asennettasi. Äitini seurasi blogiasi myös ja sai varmasti paljon tsemppiä blogistasi. Hänet valitettavasti syöpä nujersi jokin aika sitten aivan liian nuorena. Toivon todella, että syksystäsi tulee hyvä. Paljon tsemppiä sinulle ja pidän peukut pystyssä. Voimia.

    VastaaPoista
  20. Näytit kyllä niin hyvältä ja touhukkaalta omalta ihanalta itseltäsi eilen! <3 Mun supernainen! <3
    Pitäiskö ruveta jotain pikkujouluja suunnittelemaan? :)
    Voi hyvin ja muista syödä <3

    VastaaPoista
  21. Helou - kiva kun jaksoit kirjoittaa kuulumisia.
    Oot kyllä aika pakkaus: moni asia ottaa päähän ja rasittaa, mutta sisua on kuin pienessä kylässä... - ja siellä sitten onkin kiva kauppa käydä kaffeella. Hyvä hyvä, utele oikein olan takaa :D Jaksuja.

    VastaaPoista
  22. Voimahaleja sinulle, toivottavasti syksysi on valoisampi!

    VastaaPoista
  23. Hei! Tulin kurkkaamaan blogiasi kun huomasin sinun liittyneen blogini lukijaksi. Olet lämpimästi tervetullut! Jäänpä kuulolle tänne niin pysyn kärryillä mitä sinulle, uudelle blogiystävälleni, kuuluu :) Tykkään siitä kun tiedän millaisille ihmisille juttujani kirjoittelen ja mitä he puolestaan puuhailevat.

    Hyvää vointia sinulle! Ilon ja valon kauniita pisaroita!

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)