UA-39839136-1

tiistai 8. maaliskuuta 2016

VOITOKASTA SILMIENI YMPÄRILLE ja HUISI 30% ALE!

Vuoden 2016 paras luonnonkosmetiikkatuote. Sellaisen kunnian sai Laveran Illuminating Eye Cream





COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2016
Cosmopolitan Beauty Awards 2016 raati valitsi laveran Illuminating Eye Creamin vuoden luonnonkosmetiikkatuotteeksi.
Helmiäisuutetta ja valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä silmänympärysvoide.
- Häivyttää tummat silmänaluset
- Välittömästi säteilevämmät silmät
- Tasoittaa ja häivyttää pieniä juonteita
Helmenhohtoinen koostumus häivyttää tummat silmänaluset ja kirkastaa silmänympärysihoa. Kallisarvoiset anti-agein aktiiviaineet, kuten hyaluronihappo, ja luomukofeiini tasoittavat ja virkistävät ihoa.

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE
Lavera Illuminating Eye Cream –silmänympärysvoide häivyttää välittömästi tummia silmänalusia, hienoja juonteita ja väsymyksen merkkejä. Helmiäishohtoinen koostumus sisältää luomukofeiinia, joka tasoittaa ja kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa. Kolmivaikutteinen Lavere-yhdiste antaa iholle kolminkertaista kosteutta ja säilyttää ihon nuorekkaan näköisenä.

NaTrue-sertifioitu

Onnitteluita jälleen kerran Laveralle ja sen pitkällisen tuotekehityksen onnistumiselle. Luonnonkosmetiikkakin voi olla huipputuote! Tällä tarkoitan sitä ettei aina tarvitse lisätä "myrkkyjä" tuotteisiin jotta saataisiin loistava lopputulos. Tässä samalla silmiini kuvastui mielikuva naisesta joka makoilee kylpyammeessa joka on täytetty arsenikkia sisältävällä maidolla :) Näin silloin ennen kun haluttiin itseään "kaunistavan"

Palatakseni juurikin tähän voiteeseen , Laverallahan on huisisti hinta/laatu suhteen omaavia tuotteita, olen kovinkin tyytyväinen. Itse annostelen usein liikaa voiteita koska ajatus:määrä korvaa laadun , on jäänyt kummittelemaan aivoihini. Sitten epätoivoisena odottelen voiteen imeytymistä....
Onnekseni tässä tuubissa on pikkarainen annostus suu jotenka kaikki se mitä pienestä helmestä sormenpäähän tulee se myöskin silmieni ympärille häviää. Imeytyy hurjan nopeasti ja katse on helmenhohtoinen , valoa taittava koko aamupäivän :) Näin ollen kuvittelen myöskin olevani alle 40 vuotias kaunokainen enkä ryyppyyntymään päin oleva 45......
Täysin tuoksuton tämä tuote ei ole , enkä sitä aina vaadikkaan. Pyykkipulveri täytyy olla tuoksuton mutta esim juurikin tämän voiteen tuoksu on.. Hento , keväisen ruusumainen!

Mites muuten on? Käytättekö silmänympärys voidetta ja onko tämä Laveran loistotuote jo tuttu?

Laveran kaikki tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja ne on valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista Saksassa ympäristöystävällisesti ja kestävänkehityksen periaatteita kunnioittaen. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, silikoneja, parafiineja, ftalaatteja, parabeeneja, kemiallisia UV-suojia, mikromuovihelmiä tai mineraaliöljyjä. Valikoimasta löydät tuotteet koko kehon hyvinvointiin: kasvojen-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteet sekä värikosmetiikan. laveralta sopivat tuotteet kaikille eri ikäryhmille, vauvasta vaariin!

Haluaisin myöskin nostaa esille VODA granaattiomenanmakuisen kollageenijuoman joka on tarjouksessa sekin hintaan 1,50€/pullo! (3,95€) 


Ihostamme 75% on kollageenia, joka pitää ihon joustavana ja mahdollistaa riittävän nestetasapainon. Ihon luonnollisen nuoruuden ja kauneuden säilyttämiseksi on tärkeätä lisätä kollageenitasoa sisäisesti. Voda Collagen Beauty on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka koostuu kristallinkirkkaasta Voda Naturalnasta, päivittäisestä kollageeniannoksesta (2,5 g) ja C-vitamiinista. Lisänä on vielä hienostunut granaattiomenan maku - vuosisatainen nuoruuden ja hedelmällisyyden symboli.






Aikas hienoa Laveralle! 
VAIN TÄNÄÄN! Meidän ihanien naisten kunniaksi on NHS verkkokaupassa LAVERAN IHONHOITOTUOTTEET -30%!!!  Mutta VAIN TÄNÄÄN!!  Kipaise siis nopsaan täyttämään luonnonkosmetiikka tuote varastosi :) Tästä verkkokauppaan klik :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja pullollekkin voi keksiä uutta käyttöä :) Kivan värinen.....

      Poista
  2. Voi harmi kun olin poissa blogilandiasta hetken, en kerenny:(
    Tuo Voda vesi on tuttu, se on tosi ihananmakusta ja tykkään tosi paljo myös siitä pinkistä pullosta.
    Ihanaa viikonloppua Bikke <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pullon väri vetää puoleensa .) Pidän mukanani sytoreissuilla autossa...tulee niin kauhia jano aina siellä että! Ja hyvääkin on!

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)