UA-39839136-1

tiistai 30. joulukuuta 2014

OSTOHYVITYS.FI BONUKSESI VERKOSSA +10€ RAHAA SINULLE

tarjoaa bonusta verkkokaupan ostoista. Mukana jopa YLI 500 erilaista verkkokauppaa...
Mukana esim: Zalando,Lehtikuningas , Fitnestukku,Adlibris ,Bootz,Nelly,Lekmer , Room21....
Itse olen kovin laiska ramppaamaan kaupoissa. Täältä on pitkä matka kauppakeskuksiin ettei joka tarjouksen perään voi lähteä ajelemaan. Verkossa sekin onnistuu. Ja kun posti on vielä kuusiaidan takana niin mikäs sen helpompaa. Harrastan myöskin hintavertailua. Netissä sekin onnistuu kaffekupposen seurassa :)

Bonusta maksetaan kauppakohtaisen prosentti määrän mukaan. 
Esim: jos tilaat 100€ edestä ja maksettava bonus on 10%. Saat 10€ takaisin. Bonus tuloutetaan omalle käyttäjä tilillesi noin 2 kk kuluttua. Mikäli et ole palauttanut tuotteita tai muuten perunut tilaustasi. Verkkokauppa tulouttaa bonukset OSTOHYVITYS.FI lle ja he sitten sinulle. Automaattisesti rahat eivät siirry. Sinun pitää pyytää siirtoa sitten kun olet bonuksia tienannut. Kun olet kerännyt bonus rahaa yli 15€ ,pyydät vain siirtoa omalle tilillesi.Tilausten tekeminen on yhtä helppoa kuin tähänkin asti. Klikkaat itsesi OSTOHYVITYS.fi palveluun ja sitä kautta siirryt haluamasi kaupan sivuille! Palvelun käyttö on ilmaista.
OSTOHYVITYS.fi on vähän niinkuin bonus kortti mutta verkossa. Ja kun bonus rahat on tilitetty tilille voi ne jälleen laittaa kiertoon.
Muista aina tehdä ostoksesi Ostohyvitys.fi linkin kautta jotta ostosi kirjautuvat tilillesi ja näin ollen kerryttävät bonustasi.Esimerkiksi tällä hetkellä FINNISH DESING SHOPin yli 400€ ostoksista saat  takaisin PERÄTI 17,4%!
KOSTA BODA TUIKKUKUPPI
PANTONE muki
Weranna's Warehouselta 10%.. Bonus tarjoukset koskevat myös aletuotteita. Kaikkia kaupan olevia tuotteita.
Ellokselta 7,5%
Eikä siinä vielä kaikki: Jos olet ensimmäistä kertaa asialla
Liittymällä tästä linkistä::OSTOHYVITYS.FI
saat 10€  S-ryhmän lahjakortin :)
OSTOHYVITYS.fi sivuilla on selkeät ohjeet kuinka käytät palvelua ja kuinka tilaat. Itse olen kovinkin huono lukemaan ohjeita mutta näin tarjoushaukkana sekä senttien pyörittäjänä otan kyllä vastaan lisäpennoset sekä luen ohjeet etten vaan missaa extra mania.

Itse olen tilannut sähköpostiini kuukausittaisen bonuslaskelman, uutiskirjeet ja tarjouskoodit sekä tietenkin uudet alennuskoodit.
 Uutiskirjeet ja tarjoukset
Uudet alennuskoodit


Varustelekalta tilasin juuri tälläisen :)
Ja ellokselta tälläisiä:


Olen käyttänyt OSTOHYVITYS.FI sivustoa tilatessani lehtiä, joululahjoja , lasten vaatteita, sisustustuotteita... Tilauksen tehtyäni sain sähköpostia noin minuutin päästä ostotapahtuman jälkeen. Omilta sivuiltani pääsin tutkimaan arvioitavana olevan bonukseni. Sitten vain oottelen koska sen saa nostaa :) 

Ei kun aleostoksille!

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

VALTAVASTI VOITTAJIA!!

JA ONNEA ENSIKISI KAIKILLE VOITTAJILLE!! JA TOISEKSI:: OLKAA NIIN KILTIT JA LÄHETTÄESSÄNNE POSTIOSOITTEITANNE::: LAITTAKAA MULLE MITÄ TE VOITITTE!!! PAHOIN PELKÄÄN MINUN MENEVÄN SEKAISIN :))
bikkenpilttuu@hotmail.com


SUKKAMESTARIEN PAKETIT:
Kaksi arpaa. Tykkään laadukkaista sukista, sellaisista jotka kestävät kulutusta. Sukat ei saa myöskään kiristää!
Meidän koot: 25, 38 ja 43

2 arpaa. Sukkia kuluu koko ajan. Yritän löytää mahdollisimman hiostamattomia ja kiristämättömiä. Koot 39, 40, 32 ja 28.
fisunen@gmail.com

Kahdella lähdetään kokeilemaan. Sukkia ostan nykyään itselle lähinnä juoksusukkia, eli ovat hyvin hengittäviä ja lämmönpitäviä. Yleensä kun omissa jaloissa joko villasukat tai juoksusukat. Lapsille ostan jatkuvasti, pojat sukkien suurkuluttajia... parhaimmat saatu puhki ensimmäisellä käyttökerralla. Vielä en oo keksinyt sukkaa joka noilla pidempään kestäisi, eli meillä olis kyllä tarvetta. Kokoina perheessä pojat 32 ja 33, minä 37 ja mies 43.


Kiristämättömiä, mukavan tuntuisia, mutta ei lörpsähtäviä :D
Kahdella mukana. Räpylöitä löytyy kakin kappalein 41/42, yhdet 29 ja yhdet ihan liian pienet, että en edes tiedä niiden kokoa ;) olisko.. 16? :D



JOKIPIIN PELLAVAN pyyhkeet:
AIKA:
Valoa, valoa...
Ja aika-pyyhkeen arvontaan.

SIMPPELI:
Osallistun Simppeli-pyyhkeen arvontaan ja suosikkituotteeni on Aika-pöytäliina. Värillisiä kylpytakkeja voisi olla valikoimassa. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

TISKIRÄTTI:
RAUHALLISTA JOULUA!
Tyynyliinat ovat kauniita. Tiskiräteistä rauhallista joulua. Sanna Koo

SYDÄN:
Puutarhurin päiväuni-tyynyliina. Tiskiräteistä kivoin on tuo sydän.

 KUUSI:
Kyllä nuo kasvojen puhdistusliinat nousivat heti esitellessäsi ne minun ykkössuosikeiksini. Tiskiräteistä ei mikään nouse suosikikseni, joka tiedoksi jos arpaonni sattuisi minua suosimaan

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

LUUKKU NO:17 BANGERHEAD 10€ ALETTA

Tänään luukusta löytyy alekoodi BANGERHEDIIN! Jos tuolta ei löydy koko suvulle sopivaa kosmetiikkaa niin :))))

Mukana muutamia omia suosikkejani 

tiistai 16. joulukuuta 2014

LUUKKU NO:16 JOHANNA`S COUNTRY COLLECTION ja ALE KOODI

Pakkohan se on myöntää että olen harakka sukua :)) Ihan heikkona näihin Johannasilla myytäviin TAFELGUTin tee purkkeihin!!





JA mikä huippua:: KOODILLA Bikke saat  -15% alennuksen varastotuotteista KOKO LOPPUVUODEN AJAN :)) Nyt voit siis täydentää omaa "tee" varastoasi tai muuta mukavaa :)))


 En tiedä maltanko joulupaketteihin laittaa olleenkaan!!

Johanna's country collection verkkokaupasta voit tilata omasi! KIPI KAPI!!


 OSTIN MYÖSKIN NÄITÄ :)) Mutten muistanut kuvata ollenkaan!!! Niin innoissani näistä TAFELGUT tee purnukoista!!
Ihanat jouluiset naposteluun :)) Mitäs muuta me jouluna tehtäiskään....

maanantai 15. joulukuuta 2014

LUUKKU NO:15 KUITUKUU & ARVONTA

 KUITUKUU pitää sisällään kotimaassa valmistettuja tiskirättejä. JA PALJON MUUTA :) Meillä on ollut yleiskäytössä jotakin valkoista rättiä. Mutta kun pääsin yhteistyö kuvioissa tutustumaan Kuitukuun tiskirätteihin.. tulin iloiseksi. Ai miksikö? Pikkasenko hauskoja tiskirättejä! On ihania jouluisia , koira ystäville roturättejä .. 
Moottorin pärinästä tykkääville pölyttömiä menopelejä... 
Sitten voisi vielä omallakin kuvalla tilata....
Pidän Kuitukuun räteistä/liinoista siksi että saan pienelläkin hinkutuksella ketsupin jäljet köökin pöydästä irti. Huuhtelu käy näppärästi ja suhtkoht kuivaksikin tuo tulee! Itse en pesukoneessa pese liinoja koska olen vaihtelun haluinen :)

Klikkaa itsesi sisään KUITUKUUN verkkokauppaan tai löydä lähin jälleenmyyjä tältä listalta.
Kävin napsimassa muutaman kuvan...



KASVOJEN PUHDISTUSLIINA

Ekologinen, kestävä ja useaan kertaan pestävä kasvojen puhdistusliina on mainio arjen uutuustuote naiselle. Lahjaksikin sopivaan peltirasiaan tai vaihtoehtoisesti ekologiseen pahvirasiaan on pakattu 12 kpl luonnonkuiduista valmistettuja puhdistusliinoja. Ne ovat pehmeitä, imukykyisiä ja täysin nukkaamattomina myös ihanteellisia silmämeikin poistoon. Lisäksi liinoja voi käyttää turvonneiden ja väsyneiden silmien rentouttamiseen kastelemalla ne kylmällä vedellä ja pitämällä hetki silmäluomilla.
Puhdistusliinan käyttöohje: Liina kostutetaan meikinpoistoaineella tai vedellä. Kasvot pyyhitään kevyesti ja liina huuhdellaan lopuksi. Voit myös pestä liinat täysin puhtaiksi pesupussissa 60 tai jopa 90 asteessa.
Pitkän elinkaarensa päätteeksi puhdistusliinan voi hävittää biojätteen joukossa tai polttamalla. Maatumisaika on noin 24 viikkoa.
Eikö olekkin kiva tuote?

padsilaatikko_valkoisella_taustalla_10.jpg
Testasin ja nyt se on tuolla kompostissa := 
Puolet lähtivät tyttären matkaan...
 KUITUKUUN facebookkiin pääset tästä
Siellä on meneillään joulukalenteria :)

Yhteistyössä KUITUKUUn kanssa arvomme kolme jouluista tiskirättiä. Osallistumisaikaa on 19.12 asti ja toivottavasti saan ne jouluksi matkaan :)
Olet mukana kommentoimalla suosikki tuotteen verkkokaupasta sekä minkä näistä kolmesta haluaisit
Kuusi , Rauhallista joulua vaiko sydän.




Mukavaa joulunalusaikaa sulle!

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

LUUKKU NO:14 JOKIPIIN PELLAVA ja ARVONTA

Saanen jälleen kerran esitellä teille suomalaista osaamista JOKIPIIN PELLAVA OY. JO vuodesta 1920! JO kolmannen sukupolven vetämä perheyritys. Tehdas toimii JOKIPIISSÄ. Heidän erikoisosaamistaan ovat pellavaiset sauna-,pöydänkattaus ja keittiötekstiilit. Ja tuotteitahan löytyy mm. Prismasta, Sokoksesta sekä Anttilasta (isompi jälleenmyynti-lista löytyy täältä).



 Kävin napsimassa tietoutta heidän nettisivuiltaan:

Ekologisuus

Haluamme Jokipiin Pellavassa ekologisen jalanjälkemme olevan mahdollisimman pienen. Siksi pyrimme päivittäisissä toiminnoissamme ottamaan huomioon ympäristöä säästävät asiat.
Puhtaat, luonnon omat raaka-aineet, pellava ja puuvilla, ovat ekologisesti turvallisia käyttää. Jokipiin Pellavan raaka-aineet ovat Ökotex-hyväksyttyjä. Silloin tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja, eivätkä ne altista allergioille. Jokipiissä tekstiilien tuotannossa ei käytetä mitään kemikaaleja, vesihöyry on ainoa ns. kemikaali kankaiden viimeistelyssä.

Suomalainen huippudesign

Jokipiin Pellava on aina käyttänyt maan parhaita suunnittelijoita. Asiakas voi aina luottaa siihen, että tuotteet ovat hyvännäköisiä, käytännöllisiä ja kestävät aikaa. Suunnittelijoitamme ovat mm. Jukka Rintala, Ristomatti Ratia, Anu Saari, Raija Jokinen ja Henna Mantere.
Verkkokaupassa on nyt postikuluton hetki! Kannattaa hyödyntää joululahjahankinnoissa.
Toimituskulut 0 €
31.12.2014 saakka! (koskee Suomeen toimitettavia postipaketteja ja SmartPost-paketteja)
Tilaa viimeistään tiistaina 16.12.2014, että toimitus ehtii jouluksi perille!
Valo kaitaliina



Pefletti
Sarvipää kylpypyyhe
Tuossa muutama oma suosikki verkkokaupasta
Sori :)) Mä vaan tykkään suorasta puheesta :))


 Valkoisella köökin pöydällä punainen Aika-kaitaliina ja siinä kaksi erilaista lautasta. Ihan tavallinen arki lautanen sekä Riviera Maisonin joululautanen. Kyllä kuulkaas sopii ihan kumpaan vaan..


 Rakastan pellavaa.. Niin luonnollinen materiaali.. Eikä enää raavi kasvoja niinkuin silloin kauan sitten :)




 Tykkäämällä
Jokipiin Pellavan facebook sivuista olet kuulolla ajankohtaisista jutuista :)
Onko teillä tapana uudelleen käyttää esim:pöytäliina vaikkapa peflettinä? Mulla on. Tai oli. Ajattelin joskus sellaisen kirkkaan punaisen pellava liinan valkaista kloriitilla. No eihän siitä mitään tuullut. Pieni martta minussa sai sen pöytäliinan ihan kaameaksi. Todellakin entiseksi pöytäliinaksi. Pakkohan siitä oli tehdä peflettejä... Saunassa ne palaset meni ihan hyvin....
Yhteistyössä Jokipiin Pellavan kanssa järjestän pienen arvonnan: 

Arvotaan uuteen kotiin erikseen kaksi pellava pyyhettä.

Alimpana Simppeli ja päällimmäinen Aika. Pyyhkeiden koko on 45*55 cm. (arvoltaan noin 15€) Mainitse kommentissa kumman arvontaan osallistut.
Keittiö pyyhkeiksi nuo lienee pääasiassa tarkoitettu mutta käyvät pienenä pöytäliinana ,,, peflettinä,,, 
Ihanaa monikäyttöistä pellavaa...



Arvontaan voit osallistua kommentoimalla verkkokaupan suosikki tuotteesi. Mukavaa olisi kuulla minkälaisia tuotteita haluaisit valikoimiin. Kuviota/väriä...
Arvonta päättyy 20.12!!

lauantai 13. joulukuuta 2014

Kaunis joulu Tampereen Rupriikissa



Ja nyt sankoin joukoin Tampereelle Rupriikkiin Väinö Linnan aukiolle! Huisin monta maalaisromanttista myyjää paikalla. Tilaisuus avoinna tänään lauantaina vielä klo 16 ja huomanna sunnuntaina klo 11-16!! Paas mennen ;))
Anteeksi puhelimen huonoja kuvia